Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC A11: Με 64bit επεξεργαστή
htc-a11-64bit-in2mobile-featured-image

HTC A11: Με 64bit επεξεργαστή

απο Kostas Gliatiotis

Με βάση μια “φρέσκια” διαρροή, η HTC φαίνεται πως ετοιμάζει μια mid-range συσκευή που θα διαθέτει επεξεργαστή 64bit. Η συσκευή με την κωδική ονομασία Α11 προορίζεται για τη μεσαία κατηγορία τιμής, με τα χαρακτηριστικά της να μην εντυπωσιάζουν.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, το HTC A11 θα χρησιμοποιεί τον MSM8916 της Qualcomm που διαθέτει τέσσερις ARM A-53 πυρήνες χρονισμένους στο 1.4 GHz. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής αποτελεί τη “χαμηλών” επιδόσεων έκδοση της επόμενης γενιάς επεξεργαστών της ARM που υποστηρίζουν το σετ εντολών ARMv8 και λειτουργικά συστήματα των 64bit. Ο MSM8916 περιέχει την Adreno 306 κάρτα γραφικών που όπως δηλώνει η ονομασία της αποτελεί μια ελάχιστα βελτιώμενη έκδοση της Adreno 305 που χρησιμοποιεί η εταιρεία στους επεξεργαστές της σειράς SnapDragon 400 και βρίσκονται στο εσωτερικό συσκευών όπως το G2 mini της LG, το Xperia T2 της Sony και το Moto G της Motorola. 

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά είναι η ανάλυση της οθόνης του HTC A11 που περιορίζεται σε μόλις 854 x 480 pixels και διαγώνιο 4.7 ιντσών και η κάμερα του που θα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης μόλις 5 Mpixels.

Το HTC A11 θα κυκλοφορήσει στην αγορά με την 4.4.2 Kitkat έκδοση του Android, που δεν υποστηρίζει επεξεργαστές αρχιτεκτονικής 64bit και φαίνεται πως αρχικά τουλάχιστον η συσκευή δεν θα μπορεί να εκμεταλλευτεί τις “επιπλέον” δυνατότητες του επεξεργαστή της. Φυσικά η ονομασία του HTC A11 θα αλλάξει μέχρι την επίσημη παρουσιάση του και σύμφωνα με τις πληροφορίες η συσκευή θα ανήκει στην κατηγορία των “Desire” συσκευών της HTC.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights