Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Πρόσκληση στην IFA με “υπονοούμενο”

Microsoft: Πρόσκληση στην IFA με “υπονοούμενο”

απο Kostas Gliatiotis

Με τη Samsung να πρόκειται να παρουσίασει το Galaxy Note 4 στις 3 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν την επίσημη έναρξη της έκθεσης IFA στο Βερολίνο, φαίνεται πως και η Microsoft με τη σειρά της σχεδιάζει να παρουσιάσει κάποιο νέο κινητό τηλέφωνο στη συγκεκριμένη έκθεση.

Η πρόσκληση της εταιρείας για το Event που έχει οργανώσει στις 4 Σεπτεμβρίου, αφήνει να εννοηθεί πως πρόκειται να παρουσίασει μια συσκευή με έμφαση στη φωτογραφία. Αυτό ειναι “εμφανές” από το σχέδιο μιας κάμερας που αντικαθιστά το γράμμα στη πρόσκληση, ενώ η αναφορά στην έκφραση “Face Time” δείνει μια ένδειξη ίσως στο τι πρόκειται να παρουσίασει η εταιρεία.

To Lumia 730 που διέρρευσε πριν μερικές ημέρες φαίνεται να είναι σχεδιασμένο και αυτό ώστε να ακολουθήσει το trend της εποχής, τη λήψη Selfies και πιθανότατα η έκφραση “Face Time” να αναφέρεται σε αυτό. Ταυτόχρονα το σχέδιο της κάμερας δεν αποκλείει η εταιρεία να σχεδιάζει τη παρουσίαση μιας ακόμα συσκευής με κάμερα PureView.

Μένουν λοιπόν μερικές ακόμα ημέρες μέχρι να μάθουμε και επίσημα τι σχεδιάζει η Microsoft να παρουσίασει στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights