Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy Note 4: Benchmark αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του.
galaxy-note-4-antutu-in2mobile-featured-image-1

Galaxy Note 4: Benchmark αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του.

απο Kostas Gliatiotis

Μετά τη διαρροή των πρώτων φωτογραφιών της συσκευής, και τις πληροφορίες για το Hardware του να κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό, κάποιος “τυχερός” χρήστης του Galaxy Note 4 αποφάσισε να τρέξει σε αυτό το Antutu Benchmark και στη συνέχεια να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο τη σελίδα που εμφανίζει τα χαρακτηριστικά της συσκευής.

galaxy-note-4-antutu-in2mobile-featured-image

Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, το Galaxy Note 4 βασίζεται σε επεξεργαστή της σειράς Exynos, κατασκευασμένου από την ίδια τη Samsung, και όπως στη περίπτωση του Galaxy Alpha αλλά και των Galaxy Tab S, συνδυάζεται με υποστήριξη LTE δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Το Galaxy Note 4 χρησιμοποιεί συγκεκριμένα τον Exynos 5433, μια όπως φαίνεται βελτιώμενη έκδοση του Exynos 5430 που θα βρίσκεται στο εσωτερικό του Galaxy Alpha. Η σημαντικότερη διαφορά που φαίνεται να έχει ο συγκεκριμένος επεξργαστής είναι η ύπαρξη της Mali T760 κάρτας γραφικών, που σύμφωνα με την ARM προσφέρει σημαντικά βελτιωμένη απόδοση σε σύγκριση με τη Mali T628 που χρησιμοποιείται στις παλαιότερες σειρές των Exynos επεξεργαστών.

Η βελτιωμένη απόδοση της Mali T760 σίγουρα δεν θα πάει “χαμένη” στο Galaxy Note 4 αφού το Antutu Benchmark επιβεβαιώνει αυτό που έτσι και αλλιώς ήταν σχεδόν βέβαιο, δηλαδή πως η συσκευή θα διαθέτει οθόνη με ανάλυση 2560 x 1440 pixels.

Τέλος η Samsung φαίνεται να επέλεξε και πάλι τη χρήση κάμερας με αισθητήρα των 16 Mpixels, χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει γνωστό αν αυτή θα είναι ίδια με αυτή του Galaxy S5 ή θα διαθέτει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά.

Απομένουν μόνο λίγες ημέρες μέχρι την επίσημη παρουσίαση του Galaxy Note 4 όπου και θα μάθουμε και επίσημα το σύνολο των χαρακτηριστικών του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights