Αρχικη ΦΗΜΕΣ LG: Ετοιμάζεται να παρουσιάσει το G Watch 2.
LG-G-watch-2-in2mobile-featured-image-1

LG: Ετοιμάζεται να παρουσιάσει το G Watch 2.

απο iGlobal

Με το G Watch της LG να έχει μόλις πρόσφατα γίνει διαθέσιμο, μέσω του Play Store της Google (και όχι επίσημα στη χώρα μας…) η εταιρεία φαίνεται πως ήδη σχεδιάζει τον αντικαταστάτη του με τη μάλλον αναμενόμενη ονομασία G Watch 2.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Times της Κορέας, το G Watch 2 θα χρησιμοποιεί οθόνη τεχνολογίας P-Amoled, πιθανότατα παρόμοιας με αυτή του G Flex, κατασκευασμένη από την ίδια την LG. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται κάποιος “οικονομικός” σε ενέργεια επεξεργαστής της Qualcomm ενώ τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Το G Watch 2 αναμένεται να κάνει τη πρώτη του εμφάνιση κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA στο Βερολίνο το Σεπτέμβριο χωρίς όμως ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει αν η LG πρόκειται να το παρουσιάσει στο κοινό ή μόνο  στους συνεργάτες της ώστε να μάθει πρώτα τις δικές τους “αντιδράσεις”. Πάντως εάν τελικά ισχύσει το δεύτερο, πιθανότατα σημαίνει πως η εταιρεία σχεδιάζει τη διάθεση του μέσω διαφορετικών δικτύων πώλησης και όχι του Play Store της Google, γεγονός που θα κάνει και ευρύτερη τη διάθεση του σε μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights