Αρχικη ΦΗΜΕΣ Sony: Ετοιμάζει νέο Tablet σε μικρότερες διαστάσεις.
xperia-z3-tablet-in2mobile-featured-image

Sony: Ετοιμάζει νέο Tablet σε μικρότερες διαστάσεις.

απο alpha

Η Sony, πέρα από τα Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact, φαίνεται πως ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα ακόμα Tablet, αυτή τη φορά με μικρότερες εξωτερικές διαστάσεις από το Xperia Z2 Tablet και άγνωστα μέχρι στιγμής τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το Xperia Z3 Tablet έκανε την εμφάνιση του σε μια φωτογραφία που διέρρευσε, μαζί με ένα Smartwatch της εταιρείας.

Η φωτογραφία παρουσιάζει έναν άντρα να κρατά στα χέρια του το Xperia Z3 Tablet, που δείχνει ξεκάθαρα μικρότερο σε διαστάσεις από τις 10 ίντσες, ενώ η πισίνα που φαίνεται αφήνει να εννοηθεί πως το Tablet θα είναι και αυτό με τη σειρά του αδιάβροχο όπως όλες οι κορυφαίες συσκευές της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Με την αγορά των Tablet μικρών διαστάσεων να γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία, είναι απόλυτα λογικό για τη Sony να θέλει να συμμετέχει στη συγκεκριμένη κατηγορία. Με δεδομένο όμως πως τα Tablet των 7 και 8 ιντσών επιλέγονται κυρίως για τη χαμηλότερη τιμή πωλησης τους, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν η Sony έχει σχεδιάσει το Xperia Z3 Tablet με χαρακτηριστικά που θα του χαρίζουν αντίστοιχα χαμηλή τιμή πώλησης ή αν σκοπεύει να ανταγωνιστεί με αυτό το iPad Mini της Apple και το Galaxy Tab S 8.4 της Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights