Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Apple Watch: Αρχές του 2015 ξεκινά η παραγωγή του.

Apple Watch: Αρχές του 2015 ξεκινά η παραγωγή του.

απο iGlobal

Κατά τη παρουσίαση του Apple Watch,  η εταιρεία ήταν περισσότερο και από ότι συνήθως “αόριστη” στο πότε αυτό θα κυκλοφορήσει επίσημα στην αγορά, όπως και για πολλά ακόμα στοιχεία για αυτό, όπως τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Με δεδομένο όμως το ότι η εταιρεία δεν διαθέτει δικές της γραμμές παραγωγής και αναθέτει τη κατασκευή των προιόντων της σε τρίτες εταιρείες, πολλές φορές είναι εύκολο μέσω αυτών να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Σε ότι αφορά το Apple Watch, οι πληροφορίες έρχονται απο την Taiwan, και θέλουν τη Quantas να είναι μέχρι στιγμής η μοναδική εταιρεία που θα κατασκευάζει για λογαριασμό της Apple το νέο της ρολόι.

Η Apple σχεδιάζει να ξεκινήσει τη κατασκευή του Apple Watch στις αρχές του επόμενου έτους ώστε να είναι στα καταστήματα στις αρχές Φεβρουαρίου, ενώ φαίνεται να μην έχει σκοπό ή τη δυνατότητα να ξεκινήσει νωρίτερα τη παραγωγή του ώστε να είναι διαθέσιμο τη περίοδο των Χριστουγέννων.

Η Quantas από τη πλευρά της φαίνεται να είναι μέχρι στιγμής ο μοναδικός συνεργάτης στη κατασκευή του Apple Watch και αναζητά να προσλάβει σημαντικό αριθμό νέων υπαλλήλων ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες παραγωγής του. Τέλος, φαίνεται πως η Apple έθεσε στην Quantas σαν όρο για την κατασκευή του Apple Watch, την απαγόρευση κατασκευής αντίστοιχου Smartwatch για λογαριασμό άλλης εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights