Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Android Lollipop στο Galaxy S4 αρχές του 2015

Samsung: Android Lollipop στο Galaxy S4 αρχές του 2015

απο Kostas Gliatiotis

Με το Galaxy S5 να κυκλοφορεί ήδη στην αγορά αρκετούς μήνες πλέον, και αυτό να θεωρείται δεδομένο ότι θα λάβει την αναβάθμιση σε Andoid Lollipop, το Sammobile έχει τις πρώτες πληροφορίες για το πότε θα γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση και για το Galaxy S4.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές, η αναβάθμιση θα ξεκινήσει να διατίθεται στις αρχές του 2015 αρχικά για το i9500, την έκδοση με τον Exynos 5410 επεξεργαστή, κατασκευασμένου από την ίδια τη Samsung. Η έκδοση που κυκλοφορεί στην Ευρώπη και την χώρα μας, το i9505  που βασίζεται στον SnapDragon 600 επεξεργαστή της Qualcomm και υποστηρίζει LTE / 4G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας θα ακολουθήσει λίγο καιρό αργότερα. Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι το Galaxy S4 έχει κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη σε μια ακόμα έκδοση, το Galaxy S4 LTE-A που βασίζεται στον SnapDragon 800 της Qualcomm και πάλι, τον ίδιο κατά βάση επεξεργαστή που βρίσκεται στο εσωτερικό του Galaxy Note 3. Φυσικά και η έκδοση αυτή θα λάβει την αναβάθμιση σε Android Lollipop χωρίς όμως ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί πότε θα γίνει αυτό.

Με δεδομένο το ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις της συσκευής είναι αναμενόμενο το Android Lollipop να μη γίνει ταυτόχρονα διαθέσιμο για όλες τις εκδόσεις, και μένει να δούμε αν θα υπάρξουν επιπλέον καθυστερήσεις στις χώρες που κάθε αναβάθμιση πρέπει να πάρει πρώτα και την έγκριση των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights