Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nvidia Shield Tablet: Αναβαθμίζεται σε Android Lollipop
nvidia-shield-tablet-android-lollipop-in2mobile-featured-image

Nvidia Shield Tablet: Αναβαθμίζεται σε Android Lollipop

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί η Nvidia πριν από μερικές ημέρες, ξεκίνησε από σήμερα την αναβάθμιση του Shield Tablet σε Android Lollipop.

Η αναβάθμιση γίνεται Over The Air από την ίδια τη συσκευή και έχει μέγεθος μόλις 705 ΜΒ, αρκετά μικρή δηλαδή αφού έτσι και αλλιώς το Shield Tablet διαθέτει μια σχεδόν Stock έκδοση του Android με απλά μερικές μόνο επιπλέον εφαρμογές της εταιρείας.

nvidia-shield-lollipop-update-in2mobile-body

Η αναβάθμιση διορθώνει ταυτόχρονα και μερικά “προβλήματα” στη λειτουργία του Shield Tablet, αυξάνοντας τη σταθερότητα και την αξιοπιστία της λειτουργίας του GPS και προσφέροντας και μερικές επιπλέον λειτουργίες όπως την υποστήριξη για USB Y-Cable για τη σύνδεση δύο USB συσκευών και τη δυνατότητα αναπαραγωγής εικόνας σε ανάλυση 4k μέσω της HDMI εξόδου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights