Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Z1: Το πρώτο Tizen Smartphone που μάλλον θα φτάσει στην αγορά.

Samsung Z1: Το πρώτο Tizen Smartphone που μάλλον θα φτάσει στην αγορά.

απο Kostas Gliatiotis

Η  προσπάθεια της Samsung να διαθέσει στην αγορά το Samsung Z, την πρώτη της συσκευή με Tizen OS δεν ολοκληρώθηκε όταν όπως φαίνεται η εταιρεία δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη στήριξη των υπολοίπων εταιρειών που συμμετέχουν στη δημιουργία του λειτουργικού συστήματος.

Μερικούς μήνες μετά, η Samsung που είναι προφανώς αποφασισμένη να συνεχίσει να στηρίζει το δικό της λειτουργικό σύστημα, έχει βασίσει σε αυτό τρία διαφορετικά SmartWatches, τα Gear 2, Gear 2 Neo και το Gear S, ενώ σε μια ασυνήθιστη κίνηση, αναβάθμισε στο δικό της λειτουργικό και το αρχικά σχεδιασμένο με Android πρώτο Galaxy Gear.

Φαίνεται όμως πως η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τελικά και κινητό τηλέφωνο βασισμένο στο Tizen OS, με την ονομασία Samsung Z1, μια συσκευή που θα απευθύνεται στη χαμηλή κατηγορία τιμής. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Z1 περιλαμβάνουν έναν “μόλις” διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2 GHz, 512 MB μνήμης RAM, οθόνη 4 ιντσών και ανάλυσης 854 x 480 pixels και μια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης μόλις 3 Mpixels.

Μπορεί τα τεχνικά του χαρακτηριστικά να είναι αρκετά “φτωχά”, η συσκευή φαίνεται ότι θα κοστίζει μόλις 90 ευρώ και πρόκειται αν δεν αλλάξει κάτι για μια ακόμα φορά, να κυκλοφορήσει αρχικά στην αγορά της Ινδίας, στις 18 Ιανουαρίου του 2015.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights