Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Ξεκινά την κυκλοφορία του Z1 με Tizen
samsung-z1-in2mobile-featured-image

Samsung: Ξεκινά την κυκλοφορία του Z1 με Tizen

απο Kostas Gliatiotis

Με την Samsung να έχει προσπαθήσει αρκετές φορές μέχρι σήμερα να ξεκινήσει την πώληση κάποιου Smartphone βασισμένου στο λειτουργικό σύστημα Tizen, και για διάφορους λόγους αυτή να έχει ακυρωθεί την τελευταία στιγμή για διάφορους λόγους, φαίνεται πως ήρθε η ώρα που η πρώτη Tizen συσκευή θα φτάσει στα χέρια των καταναλωτών.

Μετά την διαρροή των τεχνικών του χαρακτηριστικών, το Samsung Z1 παρουσιάστηκε και επίσημα από την εταιρεία η οποία ταυτόχρονα ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσουν και οι πωλήσεις του έστω και στην αγορά της Ινδίας προς το παρόν.

Με τιμή πώλησης περίπου 92 δολάρια στην αγορά της Ινδίας, το Samsung Z1 είναι προφανές πως αποτελεί μια οικονομική συσκευή, με αντίστοιχα “οικονομικά” τεχνικά χαρακτηριστικά. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 4 ιντσών, και ανάλυση μόλις 854 x 480 pixels, ενώ στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο κατασκευασμένος από τη… Spreadtrum επεξεργαστής με την ονομασία SC7727S, με δύο μόλις πυρήνες αρχιτεκτονικής A-7 της ARM χρονισμένους στο 1.2 GHz. Η μνήμη RAM ανέρχεται σε … 768 MB και ο αποθηκευτικός χώρος σε 4 GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD. Στο πίσω μέρος του Samsung Z1 η κάμερα έχει αισθητήρα ανάλυσης 3.1 Mpixels, ενώ παρά τη χαμηλή τιμή του, διαθέτει wi-fi, GPS και υποστήριξη δύο καρτών SIM.

Μέχρι στιγμής, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει αν και πότε το Samsung Z1 θα κυκλοφορήσει και σε κάποια άλλη χώρα εκτός από την Ινδία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights