Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei P8: Οι πρώτες φωτογραφίες του
huawei-p8-in2mobile-featured-image

Huawei P8: Οι πρώτες φωτογραφίες του

απο Kostas Gliatiotis

Με το Ascend P7 της Huawei να θεωρείται μέχρι και σήμερα μια κορυφαία σε σχεδιασμό συσκευή με σωστή ισορροπία τεχνικών χαρακτηριστικών, η εταιρεία φαίνεται να έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του, με την ονομασία Huawei P8 αφού φαίνεται πως η ονομασία Ascend δεν θα χρησιμοποιείται πλέον στις συσκευές της.

Οι φωτογραφίες δείχνουν πως η Huawei διατηρεί την ίδια ουσιαστικά σχεδιαστική γραμμή και στο Huawei P8, με μικρές διαφοροποιήσεις χωρίς προς το παρόν να έχει γίνει γνωστό αν θα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ή μέταλλο. Η οθόνη έχει μεγαλώσει ελάχιστα στις 5.2 ίντσες, διατηρώντας όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες την ανάλυση της σε 1080p.

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά τώρα, η Huawei χρησιμοποιεί σε μια ακόμα της συσκευή επεξεργαστή κατασκευασμένο από την ίδια, και πιο συγκεκριμένα τον Kirin 930, που αποτελεί την “φυσιολογική” εξέλιξη του Kirin 925 που βρίσκεται στο εσωτερικό του Ascend Mate 7. Ο νέος επεξεργαστής θα υποστηρίζει λειτουργικά συστήματα των 64-bit χωρίς όμως να έχουν γίνει επίσημα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες ενώ θα συνδυάζεται με 3 GB μνήμης RAM.

Η κάμερα του Huawei P8 θα διατηρεί την ανάλυση των 13 Mpixels, προσφέροντας όμως αυτή τη φορά Optical Image Stabilization, ένα χαρακτηριστικό που φαίνεται πως θα είναι σχεδόν δεδομένο σε όλες τις νέες High End συσκευές.

Λογικά, η Huawei θα παρουσιάσει το P8 στην Βαρκελώνη κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights