Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Δοκιμάζει τον Snapdragon 820 της Qualcomm
galaxy-s6-edge-in2mobile-design (4)

Samsung: Δοκιμάζει τον Snapdragon 820 της Qualcomm

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την σημαντική απώλεια για την Qualcomm που λόγω των προβλημάτων απόδοσης “έχασε” από πελάτη τη Samsung για τον Snapdragon 810, φαίνεται πως οι δύο εταιρείες προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν και πάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Νότιο Κορέα, η Samsung δοκιμάζει ήδη τον νέο Snapdragon 820 της Qualcomm. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον νέο επεξεργαστή να αποδίδει πολύ καλύτερα από τον προκάτοχο του, και να μην αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα υπερ-θέρμανσης με αυτόν.

Η Samsung λόγω των προβλημάτων αυτών είχε επιλέξει την χρήση του δικού της (και σημαντικά καλύτερου) Exynos 7420 για το Galaxy S6 και το Galaxy S6 Edge, ενώ επέμεινε στην χρήση τους και για τα νεότερα Galaxy Note 5 και Galaxy S6 Edge+.

Tα προηγούμενα χρόνια, η εταιρεία κατασκεύαζε δύο τουλάχιστον διαφορετικές εκδόσεις κάθε High End συσκευής της, με μια από αυτές να χρησιμοποιεί επεξεργαστή της Qualcomm που ήταν διαθέσιμη και στις περισσότερες χώρες και μια δεύτερη που χρησιμοποιούσε δικό της Exynos επεξεργαστή με περιορισμένη όμως διάθεση σε συγκεκριμένες αγορές.

Φαίνεται πως αν οι δοκιμές έχουν επιτυχία, η Samsung θα επιλέξει και πάλι τον Snapdragon 820 της Qualcomm για τουλάχιστον μια από τις εκδόσεις της επόμενης κορυφαίας της συσκευής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights