Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P10 Plus Review : Ο μεγάλος αδερφός

Huawei P10 Plus Review : Ο μεγάλος αδερφός

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το P10 Plus έχει στο εσωτερικό του μια αρκετά μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία των 3,750 mAh.

Το EMUI 5.1 έχει σημαντικά βελτιωμένη διαχείριση μπαταρίας, ενώ αν ο χρήστης του P10 Plus αφιερώσει λίγο χρόνο, θα μπορεί να ελέγξει τις εφαρμογές που καταναλώνουν ενέργεια όταν η συσκευή βρίσκεται σε αναμονή.

Ακόμα όμως και χωρίς ιδιαίτερη ενασχόληση με τις επιπλέον αυτές ρυθμίσεις, και σχετικά έντονη χρήση, η μπαταρία του P10 Plus μπορεί να το κρατήσει εύκολα ανοιχτό για μια ολόκληρη ημέρα. Στο τέλος αυτής το ποσοστό φόρτισης είναι απλά πολύ χαμηλό για να «βγάλει» η μπαταρία και δεύτερη ημέρα χρήσης.

Για τους λιγότερο απαιτητικούς, ο χρόνος αυτός επεκτείνεται εύκολα στις δύο ημέρες λειτουργίας, όμως για περισσότερο από αυτό, θα πρέπει κανείς να χρησιμοποιεί το P10 Plus σαν ένα «βασικό» κινητό για κλήσεις και μηνύματα, κάτι που απλά δεν του …. Ταιριάζει.

H Huawei έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και στον τρόπο που φορτίζει η συσκευή, αλλά και στον χρόνο. Το Type-C «βύσμα» στο κάτω μέρος του, διασφαλίζει ότι η φόρτιση μπορεί να γίνει με σχετική ασφάλεια και έλεγχο, αφού η συσκευή μπορεί να επιλέγει συνεχώς το ρεύμα που θα παίρνει από τον φορτιστή.

Ο χρόνος φόρτισης μιας άδειας μπαταρίας είναι κάτω από τις 2 ώρες με χαρακτηριστική άνεση. Σε καθημερινή χρήση όμως, αυτό που είναι πιο χρήσιμο είναι ο τρόπος που σε μόλις μισή ώρα μπορεί κανείς να γεμίσει σχεδον την μισή μπαταρία προκειμένου να πάρει το P10 Plus και να φύγει από το σπίτι ή το γραφείο του.

Συμπέρασμα.

Ο στόχος κάθε νέου κορυφαίου Smartphone είναι να παραμείνει στην κορυφή της κατηγορίας του για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό μπορεί να το πετύχει με την τεχνολογική του «ανωτερότητα», με τον σχεδιασμό και την κατασκευή του ή με έναν σωστό συνδυασμό αυτών των δύο. Το ευχάριστο στην περίπτωση του P10 Plus είναι ότι καταφέρνει ακριβώς αυτό και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση.

Αρκετό καιρό πλέον μετά την παρουσίαση του, το P10 Plus διατηρεί τον κορυφαίο τεχνολογικά χαρακτήρα του, κυρίως ίσως λόγω της εντυπωσιακής διάταξης με τις δύο Leica κάμερες αλλά και την πολύ καλή οθόνη του.

Το «περίεργο» είναι ότι σε συγκεκριμένους τομείς, όπως τα στερεοφωνικά ηχεία, η αυξημένη ανάλυση της οθόνης και ο καλύτερο Summilux φακός μπροστά από τις δύο κάμερες, το P10 Plus είναι σημαντικά βελτιωμένο. Η Huawei προφανώς έχει τους λόγους της και έχει επιλέξει να μην το προωθήσει σαν κάτι το διαφορετικό, και απλά σαν ένα μεγαλύτερο P10, όμως όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, κάνουν το P10 Plus απλά καλύτερο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights