Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Moto E4 Plus Review : Μεγάλη οθόνη και μπαταρία

Moto E4 Plus Review : Μεγάλη οθόνη και μπαταρία

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το πιο «εμπορικό» χαρακτηριστικό του E4 Plus είναι η εντυπωσιακά μεγάλη μπαταρία που κρύβει στο εσωτερικό του. Με χωρητικότητα 5.000 mAh ξεφεύγει αρκετά από το συνηθισμένο, ενώ δικαιολογεί σχεδόν απόλυτα και τις αυξημένες διαστάσεις που απαιτούνται για την φιλοξενία της.

Η απόδοση της τώρα, είναι προφανώς καλύτερη από το συνηθισμένο, όχι όμως στον βαθμό που περιμένει κανείς απλά με βάση το μέγεθος της.

Το παλιάς αρχιτεκτονικής hardware στο εσωτερικό του E4 Plus εκτός από χαμηλή απόδοση έχει και σχετικά αυξημένη κατανάλωση σε σύγκριση πάντα με αυτό που προσφέρει.

Το Stock Android επίσης έχει περιορισμένες επιλογές για την διαχείριση ενέργειας και το πως ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τις εφαρμογές που θα τρέχουν σε αναμονή κλπ.

Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα το E4 Plus να πετυχαίνει χρόνους λειτουργίας κοντά στις 2 ημέρες για σχετικά έντονη χρήση, αποτέλεσμα που προφανώς είναι καλό, όχι όμως αυτό που περιμένει κανείς με μια μπαταρία αυτού του μεγέθους.

Φυσικά οι λιγότερο απαιτητικοί χρήστες θα καταφέρουν να βγάλουν με άνεση και 3η ημέρα χρήσης, κάτι σίγουρα ασυνήθιστο πλέον για ένα Smartphone.

Συμπέρασμα.

Το «πρόβλημα» του E4 Plus είναι εξ αρχής το ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του. Η μεγαλύτερη σε μέγεθος οθόνη και η όντως μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία είναι ουσιαστικά τα δύο μοναδικά πλεονεκτήματα του σε σύγκριση με την «απλή» έκδοση αλλά και με τις προτάσεις του ανταγωνισμού του.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι ακόμα και έτσι το E4 Plus παραμένει το ίδιο «ισχυρό» με το 2 ετών παλαιότερο Moto G 3ης γενιάς της τότε Motorola, και δεν προσφέρει καμία ουσιαστική βελτίωση σε σύγκριση με αντίστοιχα παλιές συσκευές.

Η μεγάλη οθόνη και η μπαταρία, είναι σίγουρα πλεονεκτήματα. Η νεότερη έκδοση 7.1.1 Nougat του Android θα μπορούσε να είναι επίσης, αν δεν «έτρεχε» σε ένα τόσο περιορισμένο Hardware.

Ουσιαστικά η συσκευή απευθύνεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο (και περιορισμένο…) αγοραστικό κοινό, που απλά αναζητά μια συσκευή με μεγάλη οθόνη και καλή μπαταρία, και ταυτόχρονα δεν έχει κανενός είδους απαιτήσεις στην καθημερινή του χρήση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights