Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Meizu M5C Review : Ένα ακόμα προσιτό Smartphone

Meizu M5C Review : Ένα ακόμα προσιτό Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Τα 8 Mpixels της κάμερας του M5c από μόνα τους δεν καθορίζουν την μάλλον καλή απόδοση της κάμερας του, που σίγουρα είναι καλύτερη από αυτή που περιμένει αρχικά κάποιος από αυτό.

Οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει, σε συνθήκες φωτισμού ημέρας είναι αρκετά καλές, για την ανάλυση του αισθητήρα και τις συνολικές επιδόσεις του M5c. Το χρωματικό εύρος είναι μειωμένο σε σύγκριση όμως με πολύ ακριβότερες από αυτό συσκευές. Με δεδομένο το ότι ένα Smartphone σε αυτά τα χρήματα προσφέρεται κυρίως για χρήση των φωτογραφιών σε Social Media και ανταλλαγή μέσω εφαρμογών όπως ο Facebook Messenger, η κάμερα κάνει συνολικά την δουλειά για την οποία έχει σχεδιαστεί.

Επίσης αναμενόμενα, σε χαμηλότερο φωτισμό τώρα, η μειωμένη  ανάλυση, μαζί με την προφανή έλλειψη Optical Image Stabilization δεν βοηθούν την κάμερα του M5c. Οι φωτογραφίες είναι συνήθως πιο σκοτεινές από ότι θα ήθελε ο χρήστης του, μια επιλογή που έχει γίνει προκειμένου ο θόρυβος και οι ατέλειες να περιοριστούν όσο αυτό είναι δυνατόν. Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον φωτογραφίες που και εδώ είναι έστω «Χρήσιμες» για… Sharing

Για το βίντεο τώρα, η μέγιστη ανάλυση είναι το 720p, και η ποιότητα των αρχείων δεν ξεχωρίζει αλλά δεν ενοχλεί ταυτόχρονα.

Επεξεργαστής Μνήμη

Όπως συνηθίζεται για εταιρείες από την Κίνα, έτσι και η Meizu έχει επιλέξει έναν επεξεργαστή της Mediatek για το M5c. Δυστυχώς απέχουμε ακόμα από την εποχή που ένα Smartphone σε αυτά τα χρήματα θα προσφέρει κάτι περισσότερο από αποδεκτές επιδόσεις, και έτσι η συσκευή περιορίζεται στην χρήση του ΜΤ6737.

Οι τέσσερις Α-53 είναι χρονισμένοι στο 1.3 GHz, συνδυάζονται με 2 GB μνήμης RAM, και καλύπτουν τις βασικές απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος από ένα Smartphone σε αυτά τα χρήματα. Για παράδειγμα, ο χρήστης του M5c μπορεί να εγκαταστήσει το Facebook, τον Messenger και καλώς ή κακώς το Viber, όμως η εναλλαγή μεταξύ τους γίνεται με εμφανή καθυστέρηση.

Το Flyme OS παρόλα αυτά, λειτουργεί αρκετά «γρήγορα» για τα δεδομένα του MT6737 και τουλάχιστον ο χρήστης του M5c δεν θα ενοχλείται στην καθημερινότητα του από κολλήματα και καθυστερήσεις.

Στον τομέα των γραφικών, η αρχαία πλέον Mali T720 σε έκδοση με μόλις έναν «πυρήνα» παραγωγής γραφικών, προφανώς και δεν έχει σχεδιαστεί για απαιτητικά παιχνίδια. Τα πιο απλά από αυτά που μπορεί να βρει κανείς στο Play Store, θα παίξουν χωρίς προβλήματα, το γραφικό περιβάλλον δεν «Χάνει καρέ» κατά την πλοήγηση σε αυτό, και τουλάχιστον η Mali T720 καλύπτει τις απλές απαιτήσεις που πρέπει να έχει ο χρήστης από αυτή.

Παρά το χαμηλό του κόστος, το M5c έρχεται με 16 GB ονομαστικά διαθέσιμου χώρου, από τα οποία περίπου 11 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον χρήστη του. Σε αυτά τα χρήματα είναι καλοδεχούμενη η αύξηση από τα 8 GB που μπορεί να βρει κάποιος συνήθως, ενώ υπάρχει φυσικά και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights