Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Meizu M5C Review : Ένα ακόμα προσιτό Smartphone

Meizu M5C Review : Ένα ακόμα προσιτό Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στα θετικά του M5c περιλαμβάνεται η μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία που κρύβει στο λογικών διαστάσεων μέγεθος του. Στα 3.000 mAh, η μπαταρία αυτή συνδυάζεται με την χαμηλή κατανάλωση του επεξεργαστή αλλά και την επίσης χαμηλή ανάλυση της οθόνης.

Οι χρόνοι αναμονής και λειτουργίας, στην απλή χρήση για την οποία έχει σχεδιαστεί το m5c ξεπερνούν εύκολα τις 2 ημέρες. Ακόμα και σε πιο εντατική χρήση, ο χρήστης του, τουλάχιστον δεν θα έχει πρόβλημα με την μπαταρία ποτέ σε λιγότερο από μια ημέρα.

Στις διαθέσιμες επιλογές της εφαρμογής διαχείρισης τηλεφώνου, περιλαμβάνεται και η παρακολούθηση των εφαρμογών που «τρέχουν» στην συσκευή ακόμα και όταν αυτή απλά κάθεται σε αναμονή. Με αυτόν τον τρόπο ό χρήστης μπορεί να επιλέξει και να περιορίσει την κατανάλωση τους προκειμένου να αυξήσει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Συμπέρασμα.

Αρχικά το M5c έρχεται σε τιμή προσφοράς στα 129 ευρώ. Είναι πιθανόν στην συνέχεια να διατηρηθεί στην ίδια τιμή, αφού τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες του «ταιριάζουν» σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια ακόμα πρόταση στην ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία συσκευών για απλή καθημερινή χρήση, από όσους δεν θέλουν κάτι το ιδιαίτερο σε επιδόσεις από το Smartphone τους (αυτό πάντως είναι… οξύμωρο). Στα 129 ευρώ λοιπόν, το M5c είναι μια ακόμα συσκευή με μια απλά καλή κάμερα, μια αποδεκτή οθόνη, και σχετικά γρήγορο για να εκτελεί εφαρμογές χωρίς ενοχλητικές καθυστερήσεις. Δεν απευθύνεται σε αυτόν που θέλει κάτι παραπάνω, αλλά δεν κοστίζει και τα χρήματα των συσκευών που προσφέρουν κάτι τέτοιο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights