Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Meizu M5 Note Review : Ανταγωνιστικό υπό προϋποθέσεις

Meizu M5 Note Review : Ανταγωνιστικό υπό προϋποθέσεις

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Στα θετικά του M5 Note περιλαμβάνεται σίγουρα η μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία του. Στα 4.000 mAh, ακολουθεί την «παράδοση» που θέλει πολλές κινέζικες συσκευές να έρχονται με ασυνήθιστα μεγάλη μπαταρία.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι όπως και σε άλλους τομείς, έτσι και εδώ, το Flyme OS δεν κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση ενέργειας, ειδικά σε σύγκριση με προτάσεις του ανταγωνισμού.

Το M5 Note μπορεί να βγάλει 2 ημέρες λειτουργίας χωρίς προβλήματα, με σχετικά καλή χρήση, χρόνος όμως που πρέπει να θεωρείται δεδομένος για μια τόσο μεγάλη μπαταρία. Πάνω από τις 2 ημέρες, ο χρήστης θα πάει μόνο αν είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στο τι ακριβώς κάνει με το Smartphone του.

Τουλάχιστον η μπαταρία μπορεί να βγάλει μια ημέρα ιδιαίτερα εντατικής χρήσης, κάτι που αυξάνει την ευκολία που προσφέρει το M5 Note. Για όσους χρησιμοποιούν έντονα το κινητό τους για ομιλία, Data και κάθε είδους επικοινωνία, δεν υπάρχει το άγχος του να μείνει από μπαταρία μέσα στην ημέρα.

Συμπέρασμα.

Η Meizu έρχεται στην Ελληνική αγορά με 3 συσκευές που δεν είναι οι νεότερες που έχει διαθέσιμες. Η τιμή πώλησης τους επίσημα, έχει την λογική αύξηση που αναμένεται με δεδομένο ότι αλλάζει ο τρόπος φορολόγησης, και το κέρδος όσων εμπλέκονται, σε σύγκριση με την άμεση εισαγωγή από την Κίνα μέσω Online καταστήματος.

Παρότι στα 200 ευρώ που κοστίζει το M5 Note είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συσκευή, δεν είναι χωρίς έντονο και σε πολλούς τομείς καλύτερο ανταγωνισμό. Εταιρείες επίσης από την Κίνα έχουν σε αυτά τα χρήματα αντίστοιχα ενδιαφέρουσες συσκευές. Η Xiaomi αρχικά έχει με ελάχιστα μεγαλύτερο κόστος, αρκετές προτάσεις που δικαιολογούν την διαφορά στην τιμή με την αισθητά καλύτερη δουλειά που έχει γίνει στο σύνολο του MIUI και όχι μόνο. Αντίστοιχα, ακόμα και η Huawei μπορεί να θεωρηθεί ανταγωνιστής, όσο και αν έχει ξεφύγει σημαντικά από την κατηγορία των Value For Money συσκευών.

Το πρόβλημα της Meizu είναι ότι θα πρέπει να «πείσει» τους καταναλωτές, για το κατά πόσο η μικρή διαφορά στην τιμή του M5 Note αξίζει το έστω και μικρό χρονικό διάστημα που πρέπει να αφιερώσει κάποιος ακόμα και απλά για να εγκαταστήσει τις εφαρμογές της Google. Οι νεότερες συσκευές της εταιρέιας, όταν και εφόσον έρθουν επίσημα στη χώρα μας, πιθανότατα θα αποτελούν πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μέχρι τότε όμως, το M5 Note προορίζεται περισσότερο σαν μια από τις συσκευές που θα “γνωρίσουν” στο αγοραστικό κοινό την εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights