Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 9 Review : Κορυφαία απόδοση σε σωστή τιμή

Honor 9 Review : Κορυφαία απόδοση σε σωστή τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Στην περίπτωση του Honor 9, η επιλογή για τον επεξεργαστή στο εσωτερικό του πρέπει να ήταν χαρακτηριστικά εύκολη, αφού ο Kirin 960 που έχει σχεδιάσει η ίδια η Huawei παραμένει μέχρι και σήμερα εντυπωσιακά αποδοτικός και ισχυρός.

Από τους συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας του, οι τέσσερις είναι οι ισχυρότεροι διαθέσιμοι Α-73 της ARM και χρονισμένοι αρκετά υψηλά στα 2.4 GHz, ενώ οι πιο «οικονομικοί» σε κατανάλωση (και απόδοση…) Α-53 φτάνουν και αυτοί αρκετά ψηλά στο 1,8 GHz.

Στο Honor 9 υπάρχει μια διαθέσιμη έκδοση με τον Kirin 960 και 4 GB μνήμης RAM, που είναι περισσότερο από αρκετή για κάθε είδους χρήση. Το καλά σχεδιασμένο EMUI στην 5,1 έκδοση του, ακόμα και με αρκετές εφαρμογές να «τρέχουν» στο background, διατηρεί τουλάχιστον 2 GB διαθέσιμα για επιπλέον ανάγκες του χρήστη.

Η απόδοση του Honor 9 σε κάθε καθιερωμένο Benchmark είναι πρακτικά ίδια με αυτή του P10, και λίγο διαφορετική από αυτή του P10 plus που χρησιμοποιεί οθόνη υψηλότερης ανάλυσης. Κάθε είδους εφαρμογή εκκινεί με χαρακτηριστική ευκολία, τα πάντα γίνονται άμεσα και χωρίς κολλήματα, και παρά την τιμή των 400 ευρώ το Honor 9 δίνει πραγματικά την εικόνα ενός High End και σημαντικά ακριβότερου Smartphone.

Στον τομέα των γραφικών, η Huawei αποφάσισε με τον Kirin 960 να προσφέρει κάτι περισσότερο από το απλά απαραίτητο των προηγούμενων Kirin 955 και 950, και η Mali G71 έρχεται σε μια απόλυτα ικανοποιητική διάταξη με 8 πυρήνες παραγωγής γραφικών.

Η 1080p οθόνη του Honor 9 κάνει την δουλειά της κάρτας γραφικών εντυπωσιακά εύκολη, με δεδομένες τις απαιτήσεις που έχει το γραφικό περιβάλλον της Huawei. Ακόμα όμως και σε απαιτητικά παιχνίδια αλλά και κάθε είδους εφαρμογή, ο συνδυασμός της G71 και της 1080p οθονης είναι ιδανικός, ενώ έχει και το σαφές πλεονέκτημα της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας.

Τέλος, για τον αποθηκευτικό χώρο προφανώς το Honor 9 ακολουθεί την τάση της εποχής και η βασική (και μοναδική ) έκδοση του έρχεται με 64 GB ονομαστικά, από τα οποία περίπου 51 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον χρήστη. Φυσικά υπάρχει υποδοχή για κάρτες μνημης Micro SD.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights