Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 9 Review : Κορυφαία απόδοση σε σωστή τιμή

Honor 9 Review : Κορυφαία απόδοση σε σωστή τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό Σύστημα.

Το Honor 9 παρουσιάστηκε πριν την ανακοίνωση των νεότερων Mate 10 και Mate 10 Pro της εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι έρχεται και στη χώρα μας με την τότε νεότερη διαθέσιμη, 5.1 έκδοση του EMUI. Κάτω από αυτό βρίσκεται η 7.0 έκδοση του Android της Google.

Το EMUI συνεχίζει να επιλέγει την διάταξη με σελίδες στην οθόνη αναμονής για τις εφαρμογές και τα Widgets, όμως πλέον προσφέρεται η επιλογή να υπάρχει και ξεχωριστά μενού εφαρμογών.

Η προ-επιλεγμένη εμφάνιση και οι χρωματικές επιλογές της Huawei είναι λίγο διαφορετικές από αυτές των υπόλοιπων συσκευών της εταιρείας, με το Theme να έχει μια πιο «ευχάριστη» εμφάνιση. Προφανώς και στο κατάστημα θεμάτων της εταιρείας μπορεί να βρει κανείς, αμέτρητες επιλογές για την αλλαγή της εμφάνισης του μενού με βάση τις δικές του προτιμήσεις.

Ευτυχώς, το Honor 9 συνεχίζει να προσφέρει ξεχωριστές, σχεδιασμένες από την Huawei εφαρμογές για τις πιο συνηθισμένες λειτουργίες. Έτσι λοιπόν, υπάρχει ξεχωριστή και εντυπωσιακά λειτουργική εφαρμογή για την προβολή φωτογραφιών, και το Smartphone δεν περιορίζεται στην χρήση του Google Photos.

Αντιστοιχα, και για την μουσική, ο Media Player της εταιρείας έχει ως συνήθως ενδιαφέρουσα εμφάνιση και σχεδιασμό, αλλά και πολύ εύχρηστο interface.

Το Honor 9 εκμεταλλεύεται τις «Machine Learning» δυνατότητες του EMUI και … υπόσχεται στον χρήστη του να μαθαίνει τις συνήθειες του. Η Huawei έχει σχεδιάσει το λειτουργικό να θυμάται ποιες εφαρμογές χρησιμοποιεί πιο συχνά ο ιδιοκτήτης του Honor 9 και να φροντίζει να τις εκτελεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, δίνοντας προτεραιότητα στους πόρους του συστήματος όπως η RAM και ο ίδιος ο επεξεργαστής.

Στο σύνολο του, το EMUI στην έκδοση 5.1 έχει κάνει σημαντικά βήματα βελτίωσης σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις σε παλαιότερες συσκευές της Huawei. Το σημαντικότερο είναι ότι ο χρήστης μπορεί πλέον να κάνει αυτό που θέλει, και να βρει αυτό που ψάχνει στο μενού, με πολύ λιγότερη προσπάθεια αλλά και χρόνο. Ακόμα και λεπτομέρειες όπως η οθόνη ειδοποιήσεων, έχουν σχεδιαστεί για άμεση και εύκολη πρόσβαση στις δυνατότητες που χρησιμοποιούνται πιο συχνά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights