Αρχικη ΦΗΜΕΣ Samsung : Θα αναβαθμίσει σε Android 8.0 Oreo και το Galaxy s6
galaxy-s6-edge-in2mobile-design (3)

Samsung : Θα αναβαθμίσει σε Android 8.0 Oreo και το Galaxy s6

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με εναν χρήστη του Reddit , τέσσερις διαφορετικοί εκπρόσωποι της εξυπηρέτησης πελατών στη χώρα του, επιβεβαίωσαν ότι και το σχεδόν 3 χρόνων πλέον Galaxy S6 θα αναβαθμιστεί κάποια στιγμή σε Android 8.0 Oreo

Συνήθως η εξυπηρέτηση πελατών σε κάθε εταιρεία (πόσο μάλλον στη Samsung…) δεν είναι η πιο αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης. Παρόλα αυτά, στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο χρήστης του Reddit αναφέρει ότι ένας από τους υπαλλήλους… επιβεβαίωσε την πληροφορία με προϊστάμενο του.

Σε κάθε περίπτωση, αν τελικά το Galaxy S6 αναβαθμιστεί σε Android 8.0 Oreo θα είναι η πρώτη φορά που η Samsung προσφέρει υποστήριξη για τόσο μεγάλο διάστημα μετά την κυκλοφορία ενός Smartphone. Προφανώς και η αναβάθμισει θα διατεθεί αφού πρώτα έχουν αναβαθμιστεί τα Galaxy S8, Note 8 και ακόμα και τα Galaxy S7 και S7 Edge, όμως ακόμα και έτσι αποτελεί σίγουρα μια πρόοδο.

Τον τελευταίο καιρό η Samsung έχει δειξει μια καλή πολιτική στον συγκεκριμένο τομέα, με αναβάθμιση σε μια έστω νεότερη έκδοση του Android, ακόμα και για αρκετά οικονομικότερες συσκευές, όπως το Android 6.0 για το J5 2015 και το Android 7.0 Nougat για το J7 2016. Πιθανότατα η μακροχρόνια υποστήριξη να περιοριστεί μόνο στις ακριβές συσκευές της εταιρείας, μια μάλλον λογική επιλογή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights