Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Mate 10 Pro Review : Το νέο μέτρο σύγκρισης

Huawei Mate 10 Pro Review : Το νέο μέτρο σύγκρισης

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στο εσωτερικό του Mate 10 Pro βρίσκεται μια αρκετά μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα 4.000 mAh. Όσο και αν πολλές συσκευές προσφέρουν μπαταρία με ανάλογη χωρητικότητα, καμία δεν τη συνδυάζει με όλα τα επιπλέον χαρακτηριστικά του στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Η κατασκευή του Kirin 970 στα 10nm από μόνη της εξασφαλίζει μειωμένη κατανάλωση σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, και η AMOLED οθόνη έχει επίσης εξορισμού χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τα LCD Panel. Στα πλεονεκτήματα του Hardware το Mate 10 Pro «προσθέτει» και την δουλειά που έχει γίνει στο λειτουργικό του, στις διαθέσιμες ρυθμίσεις προσαρμογής αλλά και στον τρόπο που η NPU του Kirin 970 διαχειρίζεται και την κατανάλωση ενέργειας. Σε αυτό το τελευταίο, η Huawei δεν δίνει ακόμα πολλές πληροφορίες για το πως ακριβώς λειτουργεί η συνεργασία NPU και διαχείρισης ενέργειας, όμως το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.

Ο χρόνος λειτουργίας ξεπερνά με χαρακτηριστική άνεση την μια ημέρα εντατικής χρήσης, και μπορεί αντίστοιχα εύκολα να φτάσει τις 2 ημέρες αρκετά απαιτητικής χρήσης. Το μόνο που χρειάζεται, είναι ο χρήστης του Mate 10 Pro να αφιερώσει ένα μικρό χρονικό διάστημα για να ρυθμίσει το Smartphone να αναγνωρίζει και να περιορίζει την περιττή κατανάλωση από εφαρμογές όταν δεν τις χρησιμοποιεί.

Με την έλευση του Android 8.0 Oreo και του EMUI 8.0 η διαχείριση ενέργειας των εφαρμογών έχει γίνει αισθητά πιο «έξυπνη» και αποδοτική. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι όπως πάντα σωστά ταξινομημένες προκειμένου ο ιδιοκτήτης του Mate 10 Pro να μπορεί εύκολα να βελτιώσει την απόδοση του, αλλά και να δει στατιστικά στοιχεία για την κατανάλωση των εφαρμογών.

Η Huawei δικαίως αναφέρει με υπερηφάνεια ότι το Mate 10 Pro υποστηρίζει το Super Charge πρότυπο ταχείας φόρτισης όπως η ίδια το ονομάζει. Στην πράξη, με τον φορτιστή που υπάρχει στην συσκευασία, το Smartphone μπορεί να γεμίσει έως και τη μισή μπαταρία του σε περίπου 30 λεπτά. Αυτό που έχει σημασία πάντως είναι ότι η ταχεία φόρτιση γίνεται ακόμα και όταν ο χρήστης «παίζει» με το Mate 10 Pro ταυτόχρονα, έστω και με μειωμένο ρυθμό.

Συμπέρασμα

Στα 799 ευρώ που κοστίζει το Mate 10 Pro δεν απευθύνεται σε όλους, όμως δεν σχεδιάστηκε για αυτό. Είναι ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η Huawei τεχνολογικά και κατασκευαστικά, στην απαιτητική High End κατηγορία, και αυτό σαν δεδομένο αξίζει τα χρήματα του απόλυτα.

Συγκρινόμενο με τον ανταγωνισμό του, έχει να επιδείξει μια εντυπωσιακή κάμερα, που μπορεί να βγάλει μοναδικές φωτογραφίες, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και υλικών, και “τρομερή” ταχύτητα και συνολική απόδοση.

Σαν bonus, η AMOLED οθόνη των 6 ιντσών καλύπτει κάθε είδους απαίτηση, και «χωράει» σε ένα Smartphone με αρκετά μικρότερο μέγεθος από το συνηθισμένο.

Το Mate 10 Pro προορίζεται να δείξει στο αγοραστικό κοινό το καλύτερο που μπορεί να «πετύχει» η Huawei και το καταφέρνει με επιτυχία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights