Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vodafone Smart N8 Review

Vodafone Smart N8 Review

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη

Το Ν8 είναι εξοπλισμένο με οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών, τεχνολογίας IPS LCD, μια λογική επιλογή για τα δεδομένα της κατηγορίας του, μιας και πλέον η εν λόγω διάσταση θεωρείται ως «αυτονόητη» στις μέρες μας. Η δε ανάλυσή της είναι 720p, με αποτέλεσμα η πυκνότητα των pixels ανά ίντσα (ppi) να φτάνει τα 294.

Στην πράξη, η οθόνη του Ν8 είναι μια από τις καλύτερες που έχουμε δει στην οικονομική κατηγορία. Τα χρώματα αποδίδονται αρκετά «φυσικά» χωρίς ιδιαίτερες αλλοιώσεις όταν αλλάζουμε γωνία θέασης, ενώ η ευκρίνειά της κυμαίνεται σε επίσης καλά επίπεδα.

Η ύπαρξη αισθητήρα φωτισμού επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητάς της, αν και σε «απαιτητικές» συνθήκες (όπως π.χ. με τον ήλιο κόντρα) όπως είναι αναμενόμενο υπάρχει μια δυσκολία στην απεικόνιση του περιεχομένου. Ωστόσο δεν θέλουμε να γίνουμε… πέραν του δέοντος απαιτητικοί και οφείλουμε να επισημάνουμε ότι για τα δεδομένα της κατηγορίας τιμής στην οποία ανήκει το Ν8, η οθόνη του θα ικανοποιήσει με αρκετή άνεση τον αγοραστή του.

Κλείνοντας, στις Ρυθμίσεις θα βρούμε ορισμένες επιλογές που μας επιτρέπουν να «πειραματιστούμε» με την απόδοση των χρωμάτων καθώς και να ενεργοποιήσουμε την «Λειτουργία Νύχτας» η οποία διευκολύνει την παρακολούθηση περιεχομένου ώστε να μην κουράζονται τα μάτια μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights