Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vodafone Smart N8 Review

Vodafone Smart N8 Review

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Τα 2.400 mAh που είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας του N8 σε συνδυασμό με το hardware το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα… απαιτητικό, έχουν ως αποτέλεσμα το οικονομικό smartphone της Vodafone να είναι σε θέση να προσφέρει καλούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας.

Συγκεκριμένα, με «εντατική» χρήση (φωτογραφίες, κοινωνικά δίκτυα, IM εφαρμογές, κλήσεις, SMS κτλ), το Ν8 θα καταφέρει να βγάλει την μέρα με ευκολία, ενώ εάν η χρήση εφαρμογών που απαιτούν data γίνεται με… μέτρο, το σενάριο των δύο ημερών δεν είναι απλησίαστο. Από την άλλη, εάν είσαστε χρήστης που κάνει με την συσκευή του τα… απολύτως βασικά (κλήσεις και SMS), τότε το Ν8 μπορεί να ξεπεράσει και τις δύο μέρες.

Κλείνοντας, όπως συνηθίζουμε, θα αναφερθούμε στις τυπικές  επιλογές βελτιστοποίησης και εξοικονόμησης μπαταρίας που βρίσκονται στις Ρυθμίσεις, για όσους θέλουν να πετύχουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα και οι οποίες – προφανώς – είναι αυτές που παρέχει η stock έκδοση του Android.

Συμπέρασμα

Ομολογούμε ότι το Vodafone Smart N8 μας κέρδισε αρκετά, καθώς στην τιμή των 130 ευρώ προσφέρει μια ικανοποιητική οθόνη, αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής, «συμπαθητική» για την κατηγορία του κάμερα, ενώ η ύπαρξη του αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι ένα επιπλέον «ατού».

Προφανώς, σε ό,τι αφορά το κομμάτι των επιδόσεων δεν αποσκοπεί στο να σας… ενθουσιάσει, ωστόσο ο μέσος καταναλωτής που θέλει να κινηθεί σε αυτή την κατηγορία τιμής, ξέρει εκ προοιμίου ότι θα πρέπει να κάνει και κάποιες παραχωρήσεις. Ακόμα και  έτσι όμως, «βαριές» εφαρμογές όπως π.χ. το Facebook, ο Messenger, το Viber κτλ μπορούν να τρέξουν, με κάποια… σύνεση εκ μέρους του χρήστη φυσικά.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε της άποψης ότι για κάποιον που θέλει να κινηθεί στην κατηγορία τιμής στην οποία ανήκει το οικονομικό μοντέλο της Vodafone, αξίζει να του ρίξει μια ματιά σε κάποιο κατάστημά της, καθώς οι πιθανότητες να τον «κερδίσει» είναι αρκετές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights