Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 2 Review : Το εναλλακτικό Budget Phone

Nokia 2 Review : Το εναλλακτικό Budget Phone

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό Σύστημα.

Όπως όλες οι συσκευές της Nokia πλέον, έτσι και εδώ, έχει επιλεχθεί η Stock μορφή του Android στην 7.1. έκδοση του. Παρότι δεν υπάρχει συνήθως η απαίτηση αναβάθμισης σε τόσο οικονομικές συσκευές, το Nokia 2 συμπεριλαμβάνεται στις συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android 8.0 Oreo, έστω και με καθυστέρηση.

Το γραφικό περιβάλλον της Google είναι απλό, περισσότερο ίσως από ότι χρειάζεται κάποιες φορές. Οι εφαρμογές παρουσιάζονται σε ένα ξεχωριστό μενού, που όμως δεν δίνει στον χρήστη την δυνατότητα ταξινόμησης τους σε φακέλους, αλλά μόνο αλφαβητικά.

Παραδόξως, η δυνατότητα δημιουργίας φακέλων προσφέρεται στην οθόνη αναμονής, και έτσι ο χρήστης του Nokia 2 Μπορεί να έχει τακτοποιημένες όπως τον βολεύουν τουλάχιστον τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί πιο συχνά.

Η Google επιμένει στην χρήση του Google Photos για την διαχείριση των φωτογραφιών και των video, ενώ η αντίστοιχα κακή σε σχεδιασμό και λειτουργικότητα εφαρμογή του Google Play Music αναλαμβάνει την διαχείριση και την αναπαραγωγή μουσικής.

Στα θετικά του Stock Android περιλαμβάνεται ακριβώς η ελευθερία εγκατάστασης όποιας εφαρμογής επιθυμεί ο χρήστης για να κάνει την δουλειά του αν δεν του αρέσει αυτή που υπάρχει ήδη από την Google ή στις περιπτώσεις που απλά δεν υπάρχει καθόλου στο Nokia 2 αυτό που ζητάει.

Για την κατηγορία τιμής που ανήκει το Nokia 2, το Stock Android είναι η πιο «σωστή» επιλογή, αφού εκτός από μειωμένο κόστος εξέλιξης από την Nokia, έχει και την απλότητα και την ευκολία που συνήθως αναζητά κάποιος σε ένα τόσο απλό Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights