Αρχικη ΦΗΜΕΣ Τα χαρακτηριστικά του επόμενου Nokia 9

Τα χαρακτηριστικά του επόμενου Nokia 9

απο Kostas Gliatiotis

Χάρη σε μια καταχώρηση στην FCC, την αρχή τηλεπικοινωνιών των Ηνωμένων Πολιτειών, η Nokia αποκάλυψε ουσιαστικά την ύπαρξη του νέου Nokia 9 και μαζί με αυτό πολλά από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Στην λίστα αποκαλύπτεται αρχικά ο Snapdragon 835, που φαίνεται ότι θα βρίσκεται σε ακόμα μια συσκευή, αφού το Nokia 9 θα φτάσει στην αγορά πιθανότατα πριν την εμπορική διάθεση του αντικαταστάτη του, του Snapdragon 845. Το πιο ενδιαφέρον όμως χαρακτηριστικό που αποκαλύπτεται, είναι η OLED οθόνη που θα έχει το Nokia 9, και θα είναι κατασκευασμένη όπως όλα δείχνουν από την LG Display (που ως τώρα δεν έχει δώσει τα καλύτερα δείγματα ποιότητας…).

Η έκδοση του Nokia 9 που δοκιμάστηκε από την FCC έχει 128 GB αποθηκευτικού χώρου, είναι άγνωστο όμως αν τελικά θα είναι η βασική ή θα υπάρχει και μικρότερη με 64 GB. Οι δύο κάμερες τώρα, στο πίσω μέρος της συσκευής αναφέρονται σαν ανάλυσης 12 και 13 Mpixels, χωρίς όμως λεπτομέρειες για το αν μια από τις δύο είναι ασπρόμαυρη όπως στο Nokia 8 ή κάποια άλλη τεχνική τους διαφορά. Παραδόξως, η μπροστινή κάμερα δεν ακολουθεί την συνηθισμένη πολιτική της Nokia και με βάση τουλάχιστον την καταχώρηση της FCC θα έχει ανάλυση μόλις 5 Mpixels.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights