Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vernee Mix 2 Review : Στο περίπου καλό

Vernee Mix 2 Review : Στο περίπου καλό

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Το χαρακτηριστικό του Vernee Mix 2 με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και πιθανότατα και ο λόγος ύπαρξης του, είναι η οθόνη του με αναλογία πλευρών 18:9 και σχετικά μικρό πλαίσιο γύρω της. Τεχνικά, είναι απλά ένα LCD Panel με την συνηθισμένη για αυτή την αναλογία πλευρών ανάλυση των 2160 x 1080 pixels ή αλλιώς FullHD+. Η διαγώνιος των 6 ιντσών είναι σίγουρα μεγαλύτερη από το συνηθισμένο, και αρκετά μεγάλη για να προσφέρει άνετη προβολή κειμένου αλλά και multimedia  αρχείων.

Το εντυπωσιακό πάντως για την κατηγορία τιμής αλλά και το είδος του Vernee Mix 2 είναι η ποιότητα και η απόδοση της οθόνης του. Για LCD Panel και πόσο μάλλον σε ένα Smartphone κάτω των 200 ευρώ, η απόδοση της πλησιάζει το άριστο. Η ένταση των χρωμάτων είναι πολύ καλή, η αντίθεση της επίσης, και τα πάντα παρουσιάζονται αρκετά ζωντανά και ευχάριστα. Υπάρχει μια μικρή «προτίμηση» στο μπλε χρώμα, όπως και σε πολλές LCD οθόνες τον τελευταίο καιρό όμως δεν είναι αρκετή για να αλλοιώσει την πολύ καλή συνολική εικόνα.

Ο φωτισμός στην μέγιστη ένταση του δεν είναι τόσο ισχυρός όσο θα θέλαμε για χρήση σε εξωτερικούς χώρους με έντονη ηλιοφάνεια. Η απενεργοποίηση της αυτόματης προσαρμογής του πάντως επιτρέπει την αύξηση της φωτεινότητας λίγο περισσότερο. Οι γωνίες θέασης τώρα είναι αντίστοιχα πολύ καλές, με μια μικρή αλλοίωση του φωτισμου περισσότερο και όχι της ποιότητας των χρωμάτων.

Για την κατηγορία τιμής αλλά και το είδος του Vernee Mix 2, η οθόνη του είναι σίγουρα το πιο ενδιαφέρον αλλά και το καλύτερο χαρακτηριστικό του. Πιθανότατα γνωρίζοντας ότι αυτή είναι και το κριτήριο επιλογής αλλά και ο λόγος ύπαρξης του Smartphone, η εταιρεία φρόντισε ώστε να καλύπτει με το παραπάνω τις απαιτήσεις που θα έχει ο χρήστης από αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights