Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vernee Mix 2 Review : Στο περίπου καλό

Vernee Mix 2 Review : Στο περίπου καλό

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα

Στο πίσω μέρος του Vernee Mix 2 υπάρχουν δύο διαφορετικές κάμερες με ονομαστική ανάλυση 13 και 5 Mpixels. Όπως είναι αναμενόμενο, κάπου έπρεπε να επιβεβαιωθεί ο κανόνας ότι κάποια πράγματα είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά, και η απόδοση των δύο αυτών καμερών είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτρια.

Οι ίδιοι οι αισθητήρες αλλά ακόμα περισσότερο ο φακός πάνω από αυτούς, είναι όχι ιδιαίτερα καλής ποιότητας και φαίνεται σε όλες τις συνθήκες φωτογράφισης. Σε κανονικό φωτισμό, οι φωτογραφίες έχουν μια ενοχλητική «αντανάκλαση» φωτισμού από τις άκρες του φακού, με το φως να διαχέεται με λάθος τρόπο πάνω στην κάμερα και να αποτυπώνεται στην τελική φωτογραφία. Ο αισθητήρας των 13 Mpixels τώρα, έχει εντυπωσιακά περιορισμένο χρωματικό εύρος, ακόμα και σε πλάνα με μικρές χρωματικές διαφορές.

Το HDR Mode έχει πολύ μικρή επίπτωση στο τελικό αποτέλεσμα και είναι περισσότερο χρήσιμο σε ελάχιστες περίπτωσεις που μπορεί να βελτιώσει χρωματικά την φωτογραφία. Η απόδοση του επίσης δεν είναι «σταθερή» και μπορεί να δημιουργήσει δύο διαφορετικές φωτογραφίες ακόμα και αν ο χρήστης τις βγάλει την μια μετά την άλλη.

Σε χαμηλό φωτισμό όμως είναι που η απόδοση της κάμερας του Vernee Mix 2 πραγματικά απογοητεύει. Το φαινόμενο της αντανάκλασης πάνω στον φακό γίνεται ακόμα πιο έντονο, και σε συνδυασμό με το όχι φωτεινό f/2.0 διάφραγμα, κάνουν την λήψη φωτογραφιών μια αρκετά δύσκολη διαδικασία. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ενοχλητικά κακό, με τις φωτογραφίες να έχουν εκτός των άλλων εντυπωσιακά χαμηλή λεπτομέρεια αλλά και αυξημένα επίπεδα θορύβου.

Είναι προφανές ότι η Vernee επέλεξε τους τομείς που θα «προσέξει» στο Mix 2 προκειμένου να πετύχει και την χαμηλή τιμή πώλησης του. Η απόδοση της κάμερας είναι ξεκάθαρα αυτό που θυσιάστηκε με γνώμονα το κόστος, αφού και η ποιότητα του Hardware της συσκευής αλλά και το λογισμικό για την διαχείριση της είναι πολύ κάτω του μετρίου.

VERNEE MIX 2 ΣΤΟ GEARBEST.COM

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights