Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vernee Mix 2 Review : Στο περίπου καλό

Vernee Mix 2 Review : Στο περίπου καλό

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Η Vernee έχει τοποθετήσει μια αρκετά μεγάλη μπαταρία των 4.200 mAh στο εσωτερικό του Mix 2. Αναμενόμενα όμως, όπως και σε πολλούς άλλους τομείς, τα τεχνικά χαρακτηριστικά στα χαρτιά δεν εξασφαλίζουν και απόδοση στην πραγματική χρήση.

Παρά την μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας του, το Vernee Mix 2 δεν μπορεί να βγάλει δύο ημέρες σχετικά φυσιολογικής χρήσης, και ο χρόνος αυτός μειώνεται σε μια περίπου ημέρα για τους λίγο πιο απαιτητικούς χρήστες. Η χρήση εφαρμογών όπως το Facebook, το Viber και το Whatsapp μαζί με περιορισμένη χρήση της κάμερας και λίγη μουσική, είναι αρκετά για να φτάσουν την μπαταρία κάτω από το 35% στο τέλος μιας ημέρας.

Το Stock Android δεν προσφέρει ιδιαίτερες επιλογές για την διαχείριση των εφαρμογών και της ενέργειας που καταναλώνουν και αυτό έχει όπως πάντα σαφείς επιπτώσεις στο αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα είναι δεδομένο ότι η Vernee δεν μπορεί, και δεν έχει αφιερώσει τον χρόνο και την προσπάθεια που αφιερώνουν μεγαλύτερες εταιρείες στο να «στήσει» σωστά το Mix 2 στο να διαχειρίζεται την μπαταρία και την ενέργεια της.

Συμπέρασμα.

Στα 140 ευρώ είναι εύκολο να δει κανείς τα αρκετά πλεονεκτηματα που έχει στα χαρτιά το Vernee Mix 2 και να πειστεί μόνο με αυτά για την αγορά του. Η πραγματικότητα πάντα όμως διαφέρει από την θεωρία, και το Smartphone είναι μια πολύ καλή απόδειξη του πόσο πρέπει να βελτιωθούν σε αρκετούς τομείς οι συσκευές αυτού του είδους για να γίνουν πραγματικά ανταγωνιστικές.

Η κάμερα έχει στην καλύτερη περίπτωση μέτρια απόδοση, και είναι ο βασικότερος τομέας που δείχνει ξεκάθαρα ότι για να πετύχει κάποιος μια τιμή σαν και αυτή, πρέπει να κάνει και σημαντικές παραχωρήσεις. Είναι επίσης σίγουρο ότι η Vernee όπως και πολλές ακόμα εταιρείες της ίδιας κατηγορίας, δεν αφιερώνουν τον χρόνο που απαιτείται για να διορθώσουν και να εξαφανίσουν κάθε μικρή «λεπτομέρεια». Το Vernee Mix 2 δονείται για νέα ειδοποίηση που έρχεται ενώ μιλάει ο χρήστης με αυτό σε μια κλήση, και ο ήχος της δόνησης ακούγεται στον συνομιλητή. Λεπτομέρειες σαν και αυτή δείχνουν την «βιασύνη» και την ευκολία με την οποία κατασκευάζονται τα κινητά αυτής της κατηγορίας και αυτού του είδους, και επιβεβαιώνουν ότι η χαμηλότερη τιμή έρχεται και με μειονεκτήματα.

Για όσους συνειδητά αναζητούν ένα Smartphone που έχει ιδανικά χαρακτηριστικά για αυτά τα χρήματα, αλλά γνωρίζουν ότι η επιλογή τους θα έχει και μειονεκτήματα (κάποια από αυτά δεν είναι και ασήμαντα…) το Vernee Mix 2 είναι μια πιθανότατα πολύ καλή επιλογή. Για το Gearbest που μας έστειλε τη συσκευή για δοκιμή, φαίνεται ότι παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή Smartphones που έχουν διαθέσιμα σε αυτά τα χρήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights