Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες του LG G7 που πιθανότατα έχει ακυρωθεί

Φωτογραφίες του LG G7 που πιθανότατα έχει ακυρωθεί

απο Kostas Gliatiotis

Μέσα στα πολλά και ενδιαφέροντα κινητά και όχι μόνο που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της MWC στην Βαρκελώνη, εμφανίστηκε και ένα πρωτότυπο της LG που φαίνεται να είναι το G7 που η εταιρεία είναι άγνωστο αν τελικά  θα το βγάλει στην αγορά και σε ποια μορφή.

Το πρωτότυπο το “ανακάλυψε” ένα site από το Ισραήλ και κατάφερε να βγάλει ένα βίντεο αλλά να πάρει και πληροφορίες για την συσκευή.

Η κωδική ονομασία του είναι Neo και φαίνεται να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε για το 2018. Αρχικά η οθόνη έχει ακόμα πιο ασυνήθιστη αναλογία πλευρών που φτάνει το 19.5:1, και στο κέντρο  της έχει μια “εγκοπή” σαν και αυτή του iPhone X η οποία φιλοξενεί την μπροστινή κάμερα και το μικρόφωνο. Το Panel φαίνεται να είναι τεχνολογίας OLED κατασκευασμένο από την ίδια την LG με την εντυπωσιακή ανάλυση των 3120 x 1440 pixels.

Το πίσω μέρος του G7 Neo τώρα, φαίνεται να είναι λιγότερο ξεχωριστό, και εκτός από τον απλό σχεδιασμό του, φιλοξενεί και τις δύο κάμερες που η εταιρεία χρησιμοποιεί ήδη στο V30 με ανάλυση 16 Mpixels στην κάθε μια. Το διάφραγμα είναι εντυπωσιακά “φωτεινό” στο f/1,6 ενώ η δεύτερη κάμερα έχει και ευρυγώνιο φακό. Η LG αναφέρει ότι χρησιμοποιεί τον Snapdragon 845 αναμενόμενα, με 4 GB RAM στην έκδοση με 64 GB αποθηκευτικού  χώρου και 6 GB στην έκδοση με 128 GB.

Οι πληροφορίες θέλουν την LG πάντως να έχει ήδη “ακυρώσει” τον σχεδιασμό του συγκεκριμένου Smartphone και να προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι πιο εντυπωσιακό σαν την επόμενη πρόταση της, προκειμένου να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στην αγορά. Ταυτόχρονα, η νέα συσκευή όταν αυτή παρουσιαστεί, πιθανότατα δεν θα ανήκει στην ίδια οικογένεια και δεν θα έχει την ονομασία G7. Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο πρωτότυπο υπάρχει μια καλή πιθανότητα να μην βγει ποτέ στην παραγωγή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights