Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung παρουσίασε το J7 Duo

Η Samsung παρουσίασε το J7 Duo

απο Kostas Gliatiotis

Μια συσκευή που μοιράζεται τον σχεδιασμό του προηγούμενου Galaxy J7 2016 και αυτόν της νεότερης έκδοσης του για το 2017, παρουσίασε η Samsung αρχικά αποκλειστικά για την αγορά της Ινδίας.

Η μεγαλύτερη αλλαγή που φέρνει το Galaxy J7 Duo όπως το ονομάζει η Samsung, είναι ότι διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, για πρώτη φορά σε συσκευή της σειράς J. Το κατά πόσο αυτό είναι “αρκετό” για να παρουσιάσει η εταιρεία μια ακόμα συσκευή αρκετούς μήνες μετά την έναρξη της κυκλοφορίας των Galaxy J για το 2017 είναι ένα θέμα, όμως η Samsung φρόντισε τουλάχιστον το J7 Duo να τρέχει το νεότερο Android 8.0 Oreo της Google.

Οι δύο πίσω κάμερες έχουν ανάλυση 13 και 5 Mpixels αντίστοιχα, με την δεύτερη να χρησιμοποιείται κυρίως για την λήψη φωτογραφιών με θολό φόντο. Στα θετικά θα αναφέρουμε το αρκετά “φωτεινό” f/1.9 διάφραγμα και για τις δύο κάμερες, που επίσης παραμένει το ίδιο και για την μια μπροστινή κάμερα των 8 Mpixels.

Η Samsung αναφέρει απλά ότι το J7 Duo χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή της σειράς Exynos 7, χωρίς επιπλέον λεπτομέρειες, και συνδυάζεται με 4 GB μνήμης RAM. Για την οθόνη έχουμε για μια ακόμα φορά διαγώνιο 5,5 ιντσών, όμως σε αντίθεση με το J7 2017, η ανάλυση της έχει μειωθεί στα 1280 x 720 pixels. Τέλος η μπαταρία έχει χωρητικότητα μόλις 3.000 mAh που επίσης είναι μικρότερη από το συνηθισμένο για την σειρά J. Μένει να δούμε αν κάποια στιγμή η Samsung θα διαθέσει και εκτός Ινδίας τη συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights