Αρχικη ΦΗΜΕΣ Εμφανίστηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επόμενου XZ3 της Sony

Εμφανίστηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επόμενου XZ3 της Sony

απο Kostas Gliatiotis

Πιστή στην κακή παράδοση ενοχλητικά συχνής ανανέωσης των Smartphones της, η Sony φαίνεται ότι ετοιμάζει ήδη τον αντικαταστάτη του XZ2 που μόλις έχει ξεκινήσει να διατίθεται ευρέως στην Ευρώπη.

Με τον ρυθμό ανανέωσης κάθε 6 μήνες περίπου, είναι αναμενόμενο να μην μπορεί να προσφέρει μονίμως κάτι ουσιαστικά νέο η Sony, και στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται ότι η σημαντικότερη διαφορά θα είναι οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος του φημολογούμενου XZ3. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αποκαλύπτονται αν είναι αληθινά, αναφέρουν μια διάταξη ίδια πρακτικά με αυτή του ΧΖ2 Premium που επίσης έχει ελάχιστο χρονικό διάστημα από την παρουσίαση του στην αγορά.

Οι δύο κάμερες έρχονται με ανάλυση 19 Mpixels για την βασική με διάφραγμα f/1.8 και η δεύτερη θα είναι και εδώ ασπρόμαυρη στα 12 Mpixels με διάφραγμα f/1.6 αλλά φυσικά χωρίς κανένα μηχανικό σταθεροποιητή εικόνας σε καμία από τις δύο. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά βρίσκουμε αναμενόμενα τον Snapdragon 845, αυτή τη φορά σε συνδυασμο με 6 GB μνήμης RAM, ενώ η οθόνη φαίνεται ότι θα παραμείνει και αυτή στις 5.7 ίντσες με την ίδια ανάλυση των 2160 x 1080 pixels.

Η Sony παραδοσιακά παρουσιάζει νέες συσκευές στην έκθεση IFA στο Βερολίνο, και πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και φέτος με την ανακοίνωση του XZ3. 6 μήνες μετά την παρουσίαση του, και λιγότερο από 5 μήνες στην αγορά, το XZ2 θα έχει αντικατασταθεί το ίδιο ενοχλητικά όπως και όλες οι προηγούμενες συσκευές της Sony.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights