Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A6 Plus Review : Μεγάλη οθόνη και λογικό κόστος

Samsung Galaxy A6 Plus Review : Μεγάλη οθόνη και λογικό κόστος

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Αυτό που η Samsung μπορεί να συνεχίσει για μερικά χρόνια ακόμα τουλάχιστον να εκμεταλλεύεται σωστά, είναι η δυνατότητα της να προσφέρει εντυπωσιακές οθόνες σε χαμηλότερες κατηγορίες τιμής. Το Galaxy A6 Plus έρχεται με μια 6 ιντσών SUPER AMOLED οθόνη, με την λογική ανάλυση των 2280 x 1080 pixels που χρησιμοποιείται από εταιρείες του ανταγωνισμού του σε πολύ ακριβότερες συσκευές από αυτό και μάλιστα σε LCD Panels.

Χρωματικά, η οθόνη είναι ακριβώς αυτό που περιμένει κανείς πλέον από τη Samsung, με έντονα και ζωντανά χρώματα που συνδυάζονται με μια επίσης πολύ καλή φωτεινότητα. Μάλιστα αντί να μειώνει την χρωματική απόδοση της οθόνης, ο φωτισμός τονίζει ακόμα περισσότερο την ένταση της, ένα χαρακτηριστικό που έρχεται «ενσωματωμένο» σε όλες τις AMOLED οθόνες της εταιρείας.

Οι γωνίες θέασης είναι και αυτές με τη σειρά τους κορυφαίες, με το Galaxy A6 Plus να εκμεταλλεύεται και εδώ την τεχνολογία που η Samsung μπορεί να του «παρέχει». Το μενού των ρυθμίσεων περιλαμβάνει και επιλογές για όσους θέλουν να αλλάξουν την χρωματική συμπεριφορά της οθόνης ώστε να είναι πιο κοντά στις δικές τους προτιμήσεις.

Παρότι η Samsung την έχει προ-ρυθμισμένη στην αυτόματη προσαρμογή ανάλογα με το περιεχόμενο, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει συγκεκριμένα πιο «ήπια» χρώματα για την προβολή ταινιών και βίντεο ή πιο ακριβής χρωματική αναπαράσταση για την προβολή φωτογραφιών. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα αλλαγής του μεγέθους σε κείμενο αλλά και τη συνολική προβολή της οθόνης, αλλά και η επιλογή της διάταξης των πλήκτρων χειρισμού στο κάτω μέρος.

Το Galaxy A6 Plus υποστηρίζει το Always On Display, που δυστυχώς απουσιάζει ανεξήγητα από το μικρότερο Α6. Η νεότερη έκδοση της εφαρμογής περιλαμβάνει επιλογές ανάμεσα σε διαφορετικής εμφάνισης ρολόγια, και διαφορετικά χρώματα για το κείμενο που εμφανίζεται.

Σε σύγκριση με παλαιότερες εκδόσεις του Always On Display, είναι πλέον δυνατή η προβολή ειδοποιήσεων από κάθε είδους εφαγμογή, η προσαρμογή του μεγέθους αλλά και του χρώματος της γραμματοσειράς και ένα γενικότερο επίπεδο παραμετροποίησης που δεν υπήρχε στο παρελθόν.

Η Samsung επέλεξε με καθυστέρηση έστω να δείξει ότι την ενδιαφέρει ένα αρκετά μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού που αναζητά ένα σχετικά οικονομικό Smartphone με μεγάλη οθόνη 6 ιντσών. Σε άμεση σύγκριση με τον ανταγωνισμό του, η οθόνη του Galaxy A6 Plus έρχεται με τα πλεονεκτήματα που φέρνει η τεχνολογία που χρησιμοποιεί, τα οποία με κριτήριο αυστηρά και μόνο την οθόνη είναι πάντα σημαντικά και χρήσιμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights