Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone8 (PRODUCT) RED Review : Το πιο όμορφο iPhone

Apple iPhone8 (PRODUCT) RED Review : Το πιο όμορφο iPhone

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η 4.7 ιντσών οθόνη του iPhone 8 (Product) Red μοιάζει, αλλά και είναι πλέον, εντυπωσιακά μικρή για τα δεδομένα του 2018. Η εταιρεία έχει φροντίσει πάντως, όπως και σε κάθε iPhone μέχρι σήμερα, να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί να βρει κανείς σε ένα LCD Panel. Ακόμα και η χαμηλότερη από το συνηθισμένο ανάλυση των 1334 x 750 pixels είναι ικανοποιητική σε τόσο μικρή οθόνη, και διατηρεί το Pixel Density στα 326 pixel ανά ίντσα.

Χρωματικά η εταιρεία δίνει πάντα μεγαλύτερη σημασία στην φυσική και σωστή απεικόνιση, και λιγότερο στην εντυπωσιακή και έντονη προβολή. Στην περίπτωση των iPhone 8, υπάρχει και ο αισθητήρας που προσαρμόζει τον φωτισμό ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες, αλλά και την απόχρωση της οθόνης προκειμένου να ταιριάζει καλύτερα με τον φωτισμό αλλά και το γενικότερο περιβάλλον γύρω από τον χρήστη.

Σε αυτό το Mode λειτουργίας, ένα μέρος της ακρίβειας «Χάνεται» προκειμένου η οθόνη να είναι πιο ξεκούραστη, όμως ο χρήστης θα εκτιμήσει ιδιαίτερα το πόσο σωστά λειτουργεί, ειδικά αν δοκιμάσει να το απενεργοποιήσει και να αφήσει το iPhone 8 (Product) Red να δείχνει όπως κάθε άλλο iPhone παλαιότερης γενιάς.

Παραδοσιακά η Apple δεν προσφέρει πολλές επιλογές παραμετροποίησης και ρύθμισης της οθόνης, και το iPhone 8 (Product) Red δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Η εταιρεία θεωρεί μάλλον σωστά ότι έχει προσαρμόσει η ίδια την οθόνη στο βαθμό που πρέπει, ενώ πάντα η χρωματική της απόδοση μεταβάλλεται ανάλογα με το περιεχόμενο και τις συνθήκες που προβάλλεται.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights