Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone8 (PRODUCT) RED Review : Το πιο όμορφο iPhone

Apple iPhone8 (PRODUCT) RED Review : Το πιο όμορφο iPhone

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Η Apple έχει μια μοναδική ικανότητα τα τελευταία χρόνια να σχεδιάζει εντυπωσιακά ισχυρό Hardware για τις συσκευές της, που μάλιστα βασίζεται πλέον εξ ολοκλήρου σε δικό της σχέδιο για τον επεξεργαστή και όχι μόνο.

Ο A11 Bionic όπως είναι η ονομασία του, συνεχίζει να είναι εντυπωσιακά ισχυρός ακόμα και σχεδόν 9 μήνες μετά την παρουσίαση του. Συνολικά υπάρχουν 6 πυρήνες επεξεργασίας από τους οποίους οι δύο είναι οι… πανίσχυροι Monsoon χρονισμένοι μάλιστα στα 2,34 GHz και οι υπόλοιποι τέσσερις είναι οι πιο οικονομικοί σε κατανάλωση Mistral, και όπως είναι προφανές, όλοι αποτελούν σχέδιο της ίδιας της Apple.

Σε μετρήσιμη μέσω Benchmarks μορφή, η απόδοση του A11 είναι «αστεία» υψηλή, ειδικά με δεδομένο το ότι έχει ήδη αρκετό καιρό στην αγορά. Ακόμα και σημαντικά νεότεροι επεξεργαστές όπως ο Snapdragon 845 μπορεί να πλησιάσει κοντά στα επίπεδα του A11 Bionic χωρίς όμως ακόμα και με 8 πυρήνες σε λειτουργία να πετυχαίνει την ίδια συνολική απόδοση.

Η κατάσταση είναι περίπου η ίδια και στον τομέα των γραφικών, όπου ο A11 Bionic χρησιμοποιεί για πρώτη φορά μια κάρτα γραφικών σχεδιασμένη από την ίδια την Apple. Το μόνο που δίνει η εταιρεία σαν πληροφορία είναι ότι έχει τρεις μονάδες παραγωγής γραφικών. Η απόδοση της είναι πλέον λιγότερο από κορυφαία, σε σύγκριση με την Adreno 630 του Qualcomm 845, όμως μιλάμε και εδώ για έναν επεξεργαστή σχεδόν 7 μήνες νεότερο από αυτόν της Apple.

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι πλέον στα 64 GB ονομαστικά για την βασική έκδοση του iPhone 8 (Product) Red και στη χώρα μας πιθανότατα είναι και η μοναδική διαθέσιμη για το … κόκκινο iPhone. Από αυτά περίπου 54 GB είναι όντως διαθέσιμα στον χρήστη, όμως παραδοσιακά η εταιρεία δεν επιτρέπει την χρήση καρτών μνήμης microSD. Για όσους χρησιμοποιούν έντονα την κάμερα της συσκευής, ειδικά για την λήψη βίντεο, η μεταφορά τους σε υπολογιστή είναι πρακτικά η μοναδική λύση μαζί με τις Cloud υπηρεσίες της Apple.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights