Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y6 2018 και Y6 Prime 2018 Review

Huawei Y6 2018 και Y6 Prime 2018 Review

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Οι δύο εκδόσεις του Y6 2018 μοιράζονται την ίδια κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής με ανάλυση 13 Mpixels και ένα σχετικά περιοριστικό διάφραγμα f/2.2. Η κάμερα είναι πρακτικά η ίδια με παλαιότερες συσκευές της εταιρείας όπως το P10 Lite πριν ένα χρόνο, με βασικότερη διαφορά το Hardware στο εσωτερικό των Y6 2018 που παράγει διαφορετικά αποτελέσματα.

Οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει η κάμερα σε συνθήκες κανονικού φωτισμού είναι ικανοποιητικές σε μεγάλο βαθμό, με μοναδικό «μειονέκτημα» το περιορισμένο χρωματικό εύρος που παρόλα αυτά δείχνει να είναι αδυναμία του Snapdragon 425 και όχι της ίδιας της κάμερας.

Το HDR βελτιώνει σημαντικά το αποτέλεσμα, σε συνθήκες που η χρήση του μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της λεπτομέρειας αλλά και τον φωτισμό στα πιο δύσκολα σημεία.

Αναμενόμενα, το F/2.2 διάφραγμα περιορίζει τις δυνατότητες της κάμερας σε χαμηλότερη φωτισμό, με τη συνολική απόδοση να είναι απλά στο μέσο όρο της έτσι και αλλιώς χαμηλής κατηγορίας τιμής που ανήκουν τα δύο Y6 2018. Οι φωτογραφίες έχουν σχετικά καλή λεπτομέρεια, αφού η κάμερα επιλέγει να εκθέσει λιγότερο τον αισθητήρα στο φως προκειμένου να περιορίσει τον ψηφιακό θόρυβο σε αντίθετη περίπτωση. Ο χρήστης θα πρέπει παρόλα αυτά να έχει αρκετά σταθερό χέρι, όταν ο φωτισμός είναι ιδιαίτερα χαμηλός.

Συνολικά η κάμερα των Y6 2018 και Y6 Prime 2018 είναι ικανοποιητική όταν μιλάμε για Smartphone σχεδιασμένα για απλή καθημερινή χρήση. Η Huawei έχει επιλέξει την καλύτερη δυνατή ποιότητα αισθητήρα που επιτρέπουν οι περιορισμοί στο κόστος, και το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ενοχλήσει τους χρήστες που γνωρίζουν το είδος της συσκευής που αγοράζουν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights