Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Y6 2018 και Y6 Prime 2018 Review

Huawei Y6 2018 και Y6 Prime 2018 Review

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό Σύστημα.

Στα θετικά των Y6 2018 συμπεριλαμβάνεται σίγουρα η νεότερη έκδοση του EMUI 8.0 αλλά και το Android 8.0 Oreo που βρίσκεται κάτω από αυτή. Ακόμα και σήμερα μπορεί να βρει κανείς σε αυτά τα χρήματα συσκευές με παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού της Google και συνήθως αντίστοιχα παλαιότερο γραφικό περιβάλλον πάνω από αυτή.

Το EMUI 8.0 είναι πλέον «γνωστό» για τις επιλογές παραμετροποίησης που διαθέτει αλλά και την δυνατότητα εναλλαγής του συνολικού θέματος εμφάνισης του μενού και των εικονιδίων μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής.

Τα δύο Y6 2018 διαθέτουν και ραδιόφωνο, μια σημαντική προσθήκη για τις καθημερινές μετακινήσεις και όχι μόνο του κοινού στο οποίο απευθύνονται. Η εφαρμογή λειτουργίας του είναι σχετικά απλή, όπως άλλωστε και το ίδιο το ραδιόφωνο σαν… τεχνολογία.

Στην κατηγορία τιμής του Y6 2018, η προσθήκη εφαρμογών σχεδιασμένων για αυξημένη λειτουργικότητα, είναι σίγουρα καλοδεχούμενη και καθορίζει την συνολική εμπειρία χρήσης που προσφέρουν οι συσκευές.

Ο επανασχεδιασμός της εφαρμογής για την μουσική για παράδειγμα, δίνει έναν χαρακτήρα «πολυτέλειας» στις συσκευές, και ο χρήστης απολαμβάνει ένα σωστά δομημένο γραφικό περιβάλλον.

Η “Συλλογή” φωτογραφιών και βίντεο έχει εκτός από πολύ καλή εμφάνιση και δομή, αρκετές επιλογές για την επεξεργασία των φωτογραφιών που έχει βγάλει ο χρήστης με την κάμερα των δύο Y6 2018 και όχι μόνο.

Αντίστοιχα, υπάρχουν πάντα οι χρήσιμες προσθήκες που κάνει η εταιρεία όπως η εφαρμογή διαχείρισης αρχείων, που επιτρέπει την οργάνωση ακόμα και αυτών που δεν μπορεί να αναγνωρίσει η ίδια η συσκευή και να παρουσίασει σε κάποια άλλη εφαρμογή.

Είναι σίγουρα θετικό για τα Y6 2018 και την Huawei η χρήση μιας πολύ νεότερης έκδοσης του EMUI αλλά και του ίδιου του Android σε μια κατηγορία τιμής που αυτό δεν θεωρείται δυστυχώς ακόμα δεδομένο. Οι διαφορές του UI της εταιρείας είναι πλέον λιγότερο «έντονες» σε σύγκριση με το παρελθόν, και ακόμα και χρήστες που προέρχονται από συσκευές του ανταγωνισμού δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν προβλήματα στην εξοικείωση με αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights