Αρχικη ΦΗΜΕΣ Περισσότερες πληροφορίες για το Mate 20 lite

Περισσότερες πληροφορίες για το Mate 20 lite

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι βρισκόμαστε ακόμα περίπου 2 μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση των επόμενων mate 20 της Huawei, το μικρότερο Lite smartphone της σειράς συνεχίζει να αποκαλύπτει πολλές από τις λεπτομέρειες του.

Η συσκευή βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ίδια σχεδιαστική και τεχνική “βάση” με το Nova 3i που ήδη έχει ανακοινωθεί (αλλά και το P smart+) και αναμενόμενα είναι πιο κοντά στο στάδιο της ολοκλήρωσης του.

Τα επίσημα renders που έχουν κάνει την εμφάνιση τους, επιβεβαιώνουν μια διαφορετική από ότι σήμερα διάταξη για τις δύο πίσω κάμερες που πλέον βρίσκονται στο κέντρο , ακριβώς πάνω από τον αισθητήρα αποτυπωμάτων. Η διάταξη αυτή διαφέρει από αυτή των Ρ20 της εταιρείας, θυμίσει ομως έντονα αυτή του Mate 10 Pro που η Huawei παρουσίασε πριν περίπου ένα χρόνο.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, στο εσωτερικό του Mate 20 Lite θα βρίσκεται μια μπαταρία 3.750 mAh που σε συνδυασμό με τον νέο και βελτιωμένο Kirin 710 θα προσφέρει κοντά στις 2 ημέρες λειτουργίας.

Σε μια  φωτογραφία αποκαλύπτεται η εφαρμογή της κάμερας , με το επίσης διαφορετικό περιβάλλον και επιπλέον επιλογές. Όπως και στο Nova 3i, το Mate 20 lite θα εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες αναγνώρισης του σκηνικού φωτογραφίας που έχει ο Kirin 710 και θα προσφέρει μια διαφορετική έκδοση της “τεχνητής νοημοσύνης” των ακριβότερων συσκευών της εταιρείας.

Θεωρητικά, και με βάση τη φωτογραφία, η συσκευή θα έχει και πάλι δύο κάμερες στην μπροστινή όψη της, ακριβώς όπως και το Nova 3i αλλά και το προηγούμενο Mate 10 l

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights