Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Νεότερες φωτογραφίες του Huawei Mate 20 Pro

Νεότερες φωτογραφίες του Huawei Mate 20 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την πρώτη εμφάνιση του κατά λάθος σε φωτογραφία πριν μερικές ημέρες, το Mate 20 Pro της Huawei έκανε και πάλι την εμφάνιση του στα χέρια προφανώς κάποιου υπαλλήλου της εταιρείας.

Αυτή τη φορά είναι και πάλι μέσα σε θήκη, αλλά σχεδιασμένη να “κρύβει” μέρος του σχεδιασμού του, και μάλιστα με ταινία ασφαλείας ώστε να είναι σίγουρο ότι κανείς δεν θα το βγάλει από αυτή για να το φωτογραφίσει. Όπως και στις παλαιότερες φωτογραφίες έτσι και εδώ φαίνονται σχετικά καθαρά οι τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του Mate 20 Pro, σε διαφορετική διάταξη από αυτή του P20 pro.

Φαίνεται όμως να επιβεβαιώνεται και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων που επίσης φαίνεται στο πίσω μέρος της συσκευής, με τις πληροφορίες μέχρι τώρα να τον τοποθετούσαν κάτω από την ίδια την οθόνη. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει πάντα μια μικρή πιθανότητα να αλλάξει αυτό, ή απλά να χρησιμοποιεί και τις δύο λύσεις, όπως και το Mate RS Porsche Design.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights