Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ 300 εκατομμύρια Facebook Stories δημοσιεύονται καθημερινά

300 εκατομμύρια Facebook Stories δημοσιεύονται καθημερινά

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι αρχικά δεν είχε την απήχηση που περίμενε το Facebook, η δημιουργία των Stories από τους χρήστες φαίνεται ότι σταδιακά αυξάνεται σημαντικά, και έχει φτάσει πλέον τα 300 εκατομμύρια κάθε ημέρα.

Με περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες καθημερινά, το νούμερο αυτό είναι μάλλον “λογικό” ενώ δείχνει ότι σχεδόν το ένα τρίτο αυτών χρησιμοποιεί τα Facebook Stories. Σύμφωνα με το ίδιο το Facebook, η αύξηση οφείλεται εν μέρη τουλάχιστον σε αλλαγές που έχει κάνει στον τρόπο λειτουργίας τους. Η αυτόματη δημιουργία “ιστοριών” με ευχές γενεθλίων, η δυνατότητα χρήσης των Stories σε Groups και σε Events είναι μερικές από αυτές.

Στα 300 εκατομμύρια Facebook Stories περιλαμβάνονται και αυτές που δημοσιεύονται στο Messenger, που δεν είναι απαραίτητο ότι εμφανίζονται και στο News feed κάθε χρήστη. Η δημιουργία κάθε Fecebook story μπορεί να γίνει επιλεκτικά για ένα από τα δύο “Social media” ενώ υπάρχουν και χρήστες του Messenger που δεν έχουν καθόλου προφίλ στο Facebook. Η εταιρεία πάντως δεν ξεκαθαρίζει πόσα από αυτά τα Stories αντιστοιχούν σε κάθε ένα από τα δύο μέσα, και αναφέρει μόνο τον συνολικό αριθμό των 300 εκατομμυρίων.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται πάντως για σημαντική αύξηση, ενώ ο αριθμός τους πλησιάζει αυτόν των… 400 εκατομμύριων Stories που δημοσιεύουν καθημερινά οι χρήστες του Instagram που επίσης ανήκει στο Facebook αλλά υπολογίζεται σαν ξεχωριστό σύνολο. Τον περασμένο Μάϊο το Facebook “μετρούσε” περίπου τα μισά Stories καθημερινά, κάτι που δείχνει ότι η αύξηση είναι σημαντική αλλά και ότι έγινε σε μικρό χρονικό διάστημα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights