Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Alcatel 5 Review : Εντυπωσιακά ανταγωνιστικό και όμορφο

Alcatel 5 Review : Εντυπωσιακά ανταγωνιστικό και όμορφο

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η ίδια η… περίεργα τοποθετημένη οθόνη του Alcatel 5 αξίζει και αυτή θετικών σχολίων με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά αλλά και την απόδοση της στην πράξη. Η ανάλυση των 1440 x 720 pixels είναι λογική για την κατηγορία τιμής, ενώ προφανώς πρόκειται για LCD Panel.

Στην πράξη όμως, το Alcatel 5 έχει μια από τις πιο σωστές χρωματικά και ευχάριστες σε προβολή οθόνες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια σε αυτή τη κατηγορία τιμής. Το εντυπωσιακό είναι ο τρόπος με τον οποίο καταφέρνει να δίνει «βάθος» και αντίθεση σε κάθε είδους χρώμα, ενώ το πετυχαίνει μάλιστα ακόμα και σε υψηλά επίπεδα φωτισμού.

Στις επιλογές προσαρμογής της οθόνης υπάρχει πάντα η δυνατότητα εναλλαγής του τρόπου εμφάνισης των χρωμάτων ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Εμείς πάντως θεωρούμε ότι η εταιρεία έχει πετύχει με την προεπιλεγμένη ρύθμιση, μια καλή ισορροπία ανάμεσα στα έντονα και ευχάριστα χρώματα και το «φυσικό» τόνο που πρέπει να έχει πλέον κάθε Smartphone.

Οι γωνίες θέασης είναι και αυτές με την σειρά τους αναπάντεχα καλές, και για LCD Panel αυτού του κόστους, φτάνουν κοντά στο όριο του τι είναι τεχνικά εφικτό. Η αυτόματη προσαρμογή της φωτεινότητας τέλος, συμβάλει στο να είναι η οθόνη του Alcatel 5 ευανάγνωστη ακόμα και κάτω από έντονο ηλιακό φως.

Σε κάθε περίπτωση, η Alcatel έχει επιλέξει μια άκρως εντυπωσιακή οθόνη, που ξεπερνά με άνεση αυτό που θεωρεί κανείς δεδομένο σε αυτά τα χρήματα που κοστίζει το Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights