Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi RedMi Note 6 Pro Review : Κορυφαίο στην κατηγορία του

Xiaomi RedMi Note 6 Pro Review : Κορυφαίο στην κατηγορία του

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη

Όπως ήδη αναφέραμε, η LCD οθόνη του Redmi Note 6 Pro έχει διαγώνιο 6,26 ιντσών και θα προσθέσουμε ότι η ανάλυσή της φτάνει τα 1080 x 2280 pixels, με αναλογία πλευρών 19:9. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η πυκνότητα των pixels ανά ίντσα (ppi) να φτάνει τα 403, επίδοση ικανοποιητική για τα δεδομένα της κατηγορίας τιμής στην οποία ανήκει η συσκευή.

Σε καθαρά πρακτικό επίπεδο, η οθόνη του Note 6 Pro θα κερδίσει με αρκετή ευκολία τον αγοραστή που θα δαπανήσει 260€. Τα χρώματα αποδίδονται αρκετά «φυσικά», χωρίς αλλοιώσεις και χωρίς να κουράζονται τα μάτια του χρήστη, ενώ το μέγεθος και η ανάλυσή της κάνουν την θέαση περιεχομένου ιδιαίτερα άνετη και ξεκούραστη.

Η φωτεινότητά της κινείται σε καλά επίπεδα, ενώ κάτω από το φως του ήλιου η απόδοσή της χωρίς να είναι κορυφαία, εν τούτοις δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στον χρήστη. Σε αυτό συμβάλει η ύπαρξη του αισθητήρα φωτισμού, ο οποίος αναλαμβάνει να ρυθμίσει αυτόματα την φωτεινότητα, με αρκετά καλά αποτελέσματα. Επίσης, στις Ρυθμίσεις, έχουμε την δυνατότητα να ορίσουμε την αντίθεση και το χρωματικό εύρος της αρεσκείας μας καθώς και το μέγεθος του κειμένου που μας εξυπηρετεί.

Αν θέλουμε να καταγράψουμε ένα γενικό συμπέρασμα για την οθόνη του Redmi Note 6 Pro, θα αναφέρουμε απλά ότι είναι αξιοπρεπής και αρκετά… χορταστική για τα δεδομένα της κατηγορίας τιμής στην οποία ανήκει το νέο μοντέλο της Xiaomi.

Είναι δεδομένο ότι δεν φτάνει τα επίπεδα π.χ. των AMOLED οθονών του ανταγωνισμού, ωστόσο δεν προβληματίζει σε τίποτα τον χρήστη και η άποψή μας είναι ότι θα τον αφήσει ικανοποιημένο αναφορικά με τα χρήματα που θα δαπανήσει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights