Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi RedMi Note 6 Pro Review : Κορυφαίο στην κατηγορία του

Xiaomi RedMi Note 6 Pro Review : Κορυφαίο στην κατηγορία του

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής – Μνήμη

Για τον επεξεργαστή στο εσωτερικό του Note 6 Pro η Xiaomi επέλεξε να μην  κάνει κάποια αλλαγή σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, και έτσι έχουμε και πάλι τον Snapdragon 636 της Qualcomm. Θεωρητικά δεν υπάρχει και λόγος αλλαγής του, αφού η απόδοση του είναι μέχρι και σήμερα στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας.

Οι συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας έχουν την ίδια Kryo 260 ονομασία, και την ίδια συχνότητα λειτουργίας στο 1.8 GHz. Από αυτούς όμως, οι τέσσερις που είναι σχεδιασμένοι για «υψηλή» απόδοση όπως τους περιγράφει η Qualcomm και βασίζονται στον Α-73 της ARM ενώ οι υπόλοιπο τέσσερις είναι σχεδιασμένοι για «απόδοση ενέργειας» και βασίζονται στον Α-53 της ARM και πάλι.

Το Note 6 Pro έχει 3 GB μνήμης RAM στην βασική του έκδοση, αυτή που είχαμε στα χέρια μας για τις ανάγκες του Review. Για κάθε είδους εφαρμογή, και για την ταυτόχρονη εκτέλεση τους, τα 3 αυτά GB θεωρούνται αρκετά και με τα σημερινά δεδομένα.

Η μόνιμη εκτέλεση εφαρμογών όπως το Viber, το Whatsapp και το facebook δεν μειώνουν την απόδοση της συσκευής, αφού και πάλι τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα, η μνήμη RAM είναι αρκετή ώστε να μην χρειάζεται να τερματίζονται αυτόματα οι εφαρμογές όταν δεν επαρκεί.

Για την παραγωγή γραφικών, η Adreno 509 είναι μια έκδοση της 512 του Snapdragon 660 με μειωμένη απόδοση. Υποστηρίζει όμως κανονικά το νεότερο OpenGL ES 3.2 αλλά και το Vulkan API για την παραγωγή γραφικών.

Στον βαθμό που μπορεί να θεωρηθεί ικανό για Gaming ένα Smartphone αυτής της κατηγορίας, το Note 6 Pro μπορεί να παίξει πρακτικά όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια που υπάρχουν στο Play Store. Από αυτά, τα πιο απαιτητικά που έτσι και αλλιώς είναι εκτός της κατηγορίας του, απλά θα παίζουν σε χαμηλότερη ποιότητα γραφικών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights