Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 5.1 Plus Review : Μια ακόμα επιλογη στη μεσαία κατηγορία

Nokia 5.1 Plus Review : Μια ακόμα επιλογη στη μεσαία κατηγορία

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Η μπαταρία με την οποία είναι εφοδιασμένο το Nokia 5.1 Plus, έχει χωρητικότητα 3.060 mAh, το Smartphone όμως δεν υποστηρίζει ταχεία φόρτιση με αποτέλεσμα να χρειάζονται περίπου δύο ώρες για να γεμίσει πλήρως. Σε πρακτικό επίπεδο, με… πάντα συνετή χρήση δημοφιλών εφαρμογών όπως Facebook, Messenger (και γενικότερα, εφαρμογών που απαιτούν χρήση δεδομένων), η συσκευή θα καταφέρει θα βγάλει με αρκετή άνεση την μέρα καθώς το hardware φαίνεται να μην είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Παράλληλα, όπως συνηθίζουμε, θα συστήσουμε σε όσους θέλουν το μέγιστο αποτέλεσμα να επισκεφτούν την ανάλογη ενότητα στις Ρυθμίσεις ώστε να βελτιστοποιήσουν την απόδοση της μπαταρίας.

Από την άλλη, εάν ανήκετε σε εκείνους που απλά κάνουν μερικές κλήσεις ημερησίως, το Nokia 5.1 Plus θα φτάσει με άνεση τις δύο μέρες πριν σας… ζητήσει να το επαναφορτίσετε. Σε κάθε περίπτωση, η αυτονομία της συσκευής κινείται στον μέσο όρο που προβλέπεται βάσει της χωρητικότητας της μπαταρίας της.

Συμπέρασμα

Το Nokia 5.1 Plus είναι μια καλαίσθητη συσκευή, με καλή ποιότητα κατασκευής και αξιοπρεπή κάμερα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Το ουσιαστικό, κατά την άποψή μας, σημείο στο οποίο θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερη επιλογή είναι η οθόνη, η οποία έναντι του ανταγωνισμού υστερεί λόγω της ανάλυσής αλλά και της χρωματικής απόδοσης της. Κατά τα άλλα, το hardware είναι αρκετά ισχυρό και επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιήσει με άνεση όλες τις γνωστές εφαρμογές.

Στα πλαίσια αυτά, για ακόμα μια φορά, όλα έχουν να κάνουν με τις προτιμήσεις του καθενός. Εάν τα ισχυρά σημεία του Nokia 5.1 Plus έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς, τότε θα σας προτείνουμε να το δείτε από κοντά ώστε να σχηματίσετε την δική σας άποψη. Το σίγουρο είναι ότι προστίθεται άλλη μια επιλογή στην αγορά, κάτι που μόνο ως όφελος του καταναλωτή μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights