Αρχικη ΦΗΜΕΣ Αντίστροφη ασύρματη φόρτιση θα έχουν τα τρία Galaxy S10
Galaxy s10

Αντίστροφη ασύρματη φόρτιση θα έχουν τα τρία Galaxy S10

απο Kostas Gliatiotis

Μια δυνατότητα που προφανώς δεν αποτελεί “καινοτομία” της Samsung φαίνεται ότι θα έχουν τα τρία επόμενα Galaxy S10, αυτή της αντίστροφης ασύρματης φόρτισης.

Η λογική πίσω από την λειτουργία της, είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που ήδη προσφέρει το Mate 20 pro της Huawei, και θα επιτρέπει στα Galaxy S10 να φορτίζουν αυτά ασύρματα κάποια άλλη συσκευή. Αρχικά είναι εμφανές ότι η Samsung καλώς ή κακώς απλά “αντιγράφει” μια έξυπνη ιδέα που είχε πρώτη η Huawei, και μένει να δούμε πόσο καλή υλοποίηση θα είναι και αυτή της Κορεάτικης εταιρείας.

Τα δύο από τα τρία Galaxy S10 θα έχουν σχετικά μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό τους, οπότε θα έχει και “νόημα” να δίνουν μέρος της ενέργειας από αυτή σε κάποια άλλη συσκευή. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση να λειτουργεί και εδώ απλά ενεργοποιώντας τη από το μενού των ρυθμίσεων και στην συνέχεια απλά με το να ακουμπάει μια άλλη συσκευή στο πίσω μέρος του Galaxy S10

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights