Αρχικη ΦΗΜΕΣ Promo Video αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά του επόμενου Nokia 9 με πέντε κάμερες !
Nokia 9

Promo Video αποκαλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά του επόμενου Nokia 9 με πέντε κάμερες !

απο Kostas Gliatiotis

Είναι εδώ και καιρό γνωστό ότι η Nokia ετοιμάζει το επόμενο κορυφαίο της Smartphone, το Nokia 9, που μάλιστα θα έχει συνολικά… πέντε κάμερες στο πίσω μέρος του.

Ένα βίντεο που έκανε την εμφάνιση του στο Internet πριν λίγη ώρα, παρουσιάζει όλα τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του, και δείχνει να είναι δημιουργημένο από την ίδια την εταιρεία σαν μέρος της καμπάνιας Marketing για το νέο Smartphone.

Το βίντεο δεν δίνει λεπτομέρειες για το είδος και την ανάλυση της κάθε κάμερας στο πίσω μέρος, επιβεβαιώνει όμως τον αριθμό τους, και προσφέρει μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Nokia 9 θα μπορεί να δει 10 φορές περισσότερο φως το βράδυ, θα μπορεί να βγάλει εντυπωσιακές HDR φωτογραφίες (σύμφωνα πάντα με την εταιρεία) και φυσικά φωτογραφίες με θολό φόντο.

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που αποκαλύπτεται, αφορά την οθόνη, που τουλάχιστον στο βίντεο, δεν φαίνεται να έχει Notch στο πάνω μέρος της. Το μέγεθος της θα είναι στις 6 ίντσες, θα υποστηρίζει HDR περιεχόμενο και η ανάλυση της αναφέρεται σαν “2Κ”, και τουλάχιστον θα είναι μεγαλύτερη από το συνηθισμένο FullHD.

Εδώ όμως έχει ενδιαφέρον και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων που θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα είναι και τεχνολογίας AMOLED, αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε LCD Panels. Στο εσωτερικό του Nokia 9, αναμενόμενα θα βρίσκεται ο Snapdragon 845, αφού το Smartphone βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης του για αρκετό καιρό τώρα, και η εταιρεία δεν είχε από ότι φαίνεται το χρονικό περιθώριο να επιλέξει τον νεότερο και ισχυρότερο Snapdragon 855 της Qualcomm.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights