Αρχικη ΦΗΜΕΣ Η Huawei ετοιμάζει κόκκινη έκδοση του Mate 20 Pro?
mate 20 pro red

Η Huawei ετοιμάζει κόκκινη έκδοση του Mate 20 Pro?

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των εορτασμών και στην Κίνα για την νέα χρονιά, που χρησιμοποιεί το δικό της “ημερολόγιο”, μια ενδιαφέρουσα είδηση κάνει την εμφάνιση της και αφορά το Mate 20 Pro της Huawei.

Η εταιρεία φαίνεται να ετοιμάζει μια ακόμα έκδοση του, αυτή τη φορά σε ένα εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα. Οι πληροφορίες από την Κίνα θέλουν το Mate 20 Pro να κάνει την εμφάνιση του σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις, την εντυπωσιακή αυτή κόκκινη, και μια ακόμα σε μπλέ χρώμα, πιθανότατα μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου, την ημέρα της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς.

Το Mate 20 Pro υπάρχει ήδη σε μια αντίστοιχη έκδοση κόκκινου χρώματος, στην Porsche Design μορφή του, που είναι ήδη διαθέσιμη στην Ευρωπαϊκή αγορά, όμως κοστίζει σημαντικά περισσότερα χρήματα από το “κανονικό” Smartphone. Δεν είναι ακόμα επίσημα γνωστή η ύπαρξη των δύο νέων χρωματικών εκδόσεων, και αναμενόμενα δεν είναι γνωστό το αν και το πότε θα γίνουν διαθέσιμες αρχικά στην Κίνα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights