Αρχικη ΦΗΜΕΣ Samsung Galaxy M10 : Εμφανίστηκε η σελίδα υποστήριξης του στην Ινδία

Samsung Galaxy M10 : Εμφανίστηκε η σελίδα υποστήριξης του στην Ινδία

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν έμμεσο τρόπο, η Samsung επιβεβαίωσε την υπαρξη του Galaxy M10 σαν συσκευή, αφού εμφάνισε νωρίτερα από ότι έπρεπε, την επίσημη σελίδα υποστήριξης του Smartphone, και πιο συγκεκιρμένα στην Ινδία.

Η σελίδα αναφέρει και τον κωδικό μοντέλου SM-M105F/DS, με το DS να δηλώνει ότι η έκδοση αυτή τουλάχιστον, θα έχει υποδοχή για δύο διαφορετικές κάρτες SIM. Η σελίδα δεν αναφέρει συγκεκριμένα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy M10, όμως η καταχώρηση που έχει ήδη κάνει η Samsung στην Αμερικάνικη FCC, έχει ήδη κάνιε γνωστά μερικά από αυτά.

Το Galaxy M10 θα έρθει με οθόνη 6 ιντσών, με μπαταρία 3.400 mAh, ενώ στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Exynos 7870 της ίδιας της Samsung, σε συνδυασμό με 3 GB RAM σε μια από τις διαθέσιμες εκδόσεις τουλάχιστον. Η σειρά Galaxy M γενικότερα, είναι σχεδιασμένη να καλύψει το κενό ανάμεσα στα Galaxy J και τα ακριβότερα Galaxy A της Samsung, για τις αγορές που υπάρχει μεγάλη ζήτηση σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Δεν είναι ακόμα επίσημα γνωστό αν οι συσκευές θα φτάσουν και στην Ευρώπη, αλλά και το ποιες από αυτές τελικά θα ανακοινωθούν επίσημα, εκτός προφανώς από το Galaxy M10.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights