Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφία του Galaxy M20 δείχνει την οθόνη του
galaxy m20

Φωτογραφία του Galaxy M20 δείχνει την οθόνη του

απο Kostas Gliatiotis

Οι συσκευές της νέας σειράς Galaxy M της Samsung έχουν ξεκινήσει να εμφανίζονται σε διαρροές όλο και πιο συχνά, κάτι που συνήθως σημαίνει ότι πλησιάζουμε και περισσότερο στην ημερομηνία επίσημης διάθεσης τους.

Αυτή τη φορά, το Galaxy M20 όπως πιθανότατα θα ονομάζεται, κάνει την εμφάνιση του σε πραγματική φωτογραφία, και ουσιαστικά αποκαλύπτει μόνο τον σχεδιασμό της οθόνης του. Η Samsung έχει επιλέξει μια οθόνη με ένα μικρό μόνο Notch στο κέντρο της πάνω επιφάνειας, που θα φιλοξενεί την μπροστινή κάμερα. Το ακουστικό, ο αισθητήρας φωτισμού και πιθανότατα το LED ειδοποιήσεων θα βρίσκονται στο πολύ μικρό πλαίσιο πάνω από αυτή την οθόνη.

Οι πληροφορίες θέλουν το Galaxy M20 να είναι “καλύτερο” από το επίσης νέο Galaxy M10, με λίγο μεγαλύτερη οθόνη στις 6,13 ίντσες, και πιθανότατα έναν λίγο πιο ισχυρό επεξεργαστή στο εσωτερικό του. Το πλαίσιο γύρω από την οθόνη αυτή φαίνεται να είναι αρκετά μικρό, και θα είναι μια από τις λίγες συσκευές σε αυτή την κατηγορία τιμής που το πετυχαίνουν αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights