Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφίες του Redmi 7, λίγες ημέρες πριν την παρουσίαση του
redmi 7

Φωτογραφίες του Redmi 7, λίγες ημέρες πριν την παρουσίαση του

απο Kostas Gliatiotis

Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι η Xiaomi πρόκειται να παρουσιάσει τις επόμενες συσκευές της σειράς Redmi 7 τις επόμενες ημέρες, όμως μερικές επίσημες φωτογραφίες έκαναν ήδη την εμφάνιση τους.

Οι τρεις φωτογραφίες παρουσιάζουν το πίσω μέρος του Smartphone, και δείχνουν απλά διαφορετικά διαθέσιμα χρώματα. Αυτό που είναι εμφανές, είναι ότι το πίσω αυτό μέρος θα είναι κατασκευασμένο από γυαλί και όχι αλουμίνιο όπως όλες οι προτάσεις αυτής της σειράς μέχρι και σήμερα.

H Xiaomi εκανε πλέον ξεχωριστό Brand το Redmi, σαν μια “θυγατρική” εταιρεία, όπως περίπου είναι και η Honor για την Huawei. Η σειρά Redmi 7 θα παρουσιαστεί επίσημα σε δύο ημέρες από σήμερα, και οι πληροφορίες θέλουν μια από τις εκδόσεις του να έχει κάμερα 48 Mpixels στο πίσω μέρος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights