Αρχικη ΦΗΜΕΣ Galaxy S10 X θα ονομάζεται η 5G έκδοση του Smartphone
Galaxy s 10 X

Galaxy S10 X θα ονομάζεται η 5G έκδοση του Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης των επόμενων Galaxy s10 της Samsung, τόσο περισσότερες πληροφορίες γίνονται διαθέσιμες για τις επόμενες συσκευές της εταιρείας.

Η νεότερη από αυτές αναφέρει πως η 5G έκδοση του smartphone θα ονομάζεται Galaxy S10 X, με το Χ να αναφέρεται στην επετειακή έκδοση των δέκα χρόνων της σειράς Galaxy S.

Η ξεχωριστή την έκδοση θα έχει σύμφωνα με τις πληροφορίες και μεγαλύτερη οθόνη 6.7 ιντσων αλλά και 12 GB μνήμης RAM. Είναι ήδη γνωστό ότι θα υπάρχει και μια έκδοση με 1ΤΒ αποθηκευτικού χώρου, και μένει να δούμε αν αυτή θα είναι αποκλειστική για το Galaxy S10 X.

Η 5G έκδοση θα ανακοινωθεί ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες, και θα ξεκινήσει να πωλείται τον Μάρτιο, αρχικά στην αγορά της Νοτίου Κορέας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights